Fie Laursen dater Hollywood-kendis

Fie Laursen bekræfter overfor Ekstra Bladet, at hun dater Hollywood-kendis

Fie Laursen har held med kærligheden i USA (Foto: Privat)
Fie Laursen har held med kærligheden i USA (Foto: Privat)

Fie Laursen er for kort tid siden flyttet til Los Angeles, og her er kærligheden for alvor begyndt at blomstre for den unge blogger.

I sidste uge skrev hun på sin blog, at hun skulle 'over og bo hos ham den søde', men har endnu ikke afsløret offentligt, hvem der var tale om.

Fie er stadig slank, men der er heldigvis blevet mere af den populære blogger i forbindelse med, hun nu spiser sundere og holder maden i sig. (Foto: Anja Ekstrøm) Danske kendte - 13. aug. 2015 - kl. 15:52 Fie Laursen: Jeg har selvtillid igen

Hun bekræfter nu overfor Ekstra Bladet, at hun er begyndt at date Dylan Lee, der er søn af skuespiller Pamela Anderson og musiker Tommy Lee.

- Ja, vi dater, skriver Fie Laursen til Ekstra Bladet i en besked.

Artiklen fortsætter under videoen

Her kan du se Pamela Anderson på gaden i LA med sønnerne Dylan og Brandon. (Video: Splash)

Fie Laursen er hemmelighedsfuld omkring detaljerne om, hvordan de to har mødt hinanden og hvor længe de har datet.

- Jeg vil ikke udtale mig endnu, andet end vi dater og jeg er rigtig lykkelig, skriver Fie Laursen videre til Ekstra Bladet.

Paradise Hotel - 5. mar. 2015 - kl. 20:03 Kendisblogger Fie Laursen: Hænger ud med store stjerner

Hun postede for nyligt billeder af de to sammen på Instagram, hvilket fik hendes følgere til at gå amok og gætte løs på, om det var ham, der var den hemmelige date.

Det er dog ikke nyt for Fie Laursen at ses privat med de store stjerner. Hun har tidligere datet Daniel Sahyounie fra The Janoskians og er gode venner med Miley Cyrus' søster, Noah.

Fie Laursen hygger sig med Dylan Lee (Foto: Privat)
Fie Laursen hygger sig med Dylan Lee (Foto: Privat)

TV3/Pressefoto
Her kan du se Fie Laursen fortælle om de mange hadefulde beskeder, hun modtog, da hun valgte at stille op i 'Paradise Hotel'.