Fie Laursen: Derfor kyssede jeg fremmed mand

Den unge blogger kyssede fremmed mand og har nu fået sig en ny ven

Fie Laursens kys med Jack Jones. (Video: Facebook)

De fleste havde formentligt sagt nej til at kysse en vildt fremmed mand. Men ikke bloggeren og paradisoen Fie Laursen.

I weekenden lagde det engelske internet-fænomen Jack Jones en video på sin Facebook-side, hvor han med sin britiske accent overtaler Fie Laursen - som han tror er amerikaner - til at kysse sig.

Fie Laursen overgav sig til Jack Jones' charme og gav ham et kys. (Privatfoto) Danske kendte - 14. sep. 2015 - kl. 15:04 Smask: Fie Laursen i vådt medlidenhedskys med fremmed mand

'Jeg kender dig ikke,' siger den unge blogger i vidoen. Alligevel indvilger hun i at give Jack Jones et kys.

- Jeg fik et chok i starten, da jeg faktisk står ude foran en fest og venter på min veninde. Da han begynder at snakke, og jeg ser mobilen, opdager jeg, at det er Jack Jones, så jeg tænker, at jeg spiller med på den i stedet for at være en tør kiks og give ham det han sikkert forventer, nemlig et nej, siger Fie Laursen fra Los Angeles til Ekstra Bladet.

Forholdet mellem Dylan Lee og Fie Laursen er slut. (Privatfoto) Danske kendte - 10. sep. 2015 - kl. 09:59 Fie Laursen: Færdig med Hollywood-kendis

Fie Laursens kys med Jack Jones. (Foto: Fra Facebook-videoen)
Fie Laursens kys med Jack Jones. (Foto: Fra Facebook-videoen)

Hele idéen bag videoen var, at Jack Jones ville vise, hvordan man overtaler amerikanske piger til at kysse ved bare at være britisk. At han i virkeligheden havde fået fingrene i en dansk pige, anede han ikke, da han fik kysset.

- Bagefter grinte vi og snakkede, og så fortalte jeg, at jeg var fra Danmark. Vi endte med at hænge ud i et par timer sammen med begge vores venner, siger Fie Laursen, der stadig har kontakt med den britiske spasmager.

- Siden har vi både snakket og skrevet løs. Kun som gode venner. Og så har vi aftalt at mødes i London. Det er en ret sjov måde at få en ny ven på.

Se også: Fie Laursen afslører detaljer om forhold til Hollywood-kendis