Fie Laursen er blevet single

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg er ikke længere kærester, fortæller de til Ekstra Bladet

I programmet 'Ex on the Beach' kæmpede Frederik for forholdet til Fie Laursen. Nu er det slut.

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg, der har mødt hinanden i realityprogrammet 'Ex on the Beach', er ikke længere kærester.

Det skriver Fie Laursen på sin Instagram-profil.

Vis dette opslag på Instagram

Frederik og jeg er gået fra hinanden, som kærester. Frederik tog en beslutning om at slå op, jeg var uenig men blev enig, da jeg skabte selvindsigt. Det er ikke med kold luft, men selvfølgelig to knuste hjerter. Jeg troede at jeg var klar til at indgå et forhold, men med et voldeligt forhold og traumer i rygsækken, har det været en stor udfordring for mig at være en god kæreste, med overskud og tillid. Frederik er den bedste mand - og jeg har aldrig haft så god en kæreste før, men jeg er også voksen nok til at se at han ikke skal tage min kamp - så derfor har jeg valgt at tage den, men med ham som min bedsteven, ved min side. Jeg har søgt psykiatrisk hjælp - og går til psykolog, hvor jeg får hjælp til at komme videre fra min fortid. Min hverdag fungere normalt, men ikke når jeg har en kæreste. Lejligheden er opsagt, jeg har søgt om en ny lejlighed - og i de sidste 3 måneder vi har lejligheden bor vi her sammen, som venner. Jeg vil stadig være en del af klaras liv, som før. Frederik vil også stadig se hundene, når jeg skal bo alene, med dem til sommer. Vi er begge knuste, men prøver at holde os stærke som bedste venner. Som det ser ud nu, beholder vi også stadig vores tattoveringer. Det vi har opbygget sammen er noget af det mest ægte jeg har følt, til en partner - men forsætter vi som kæreste par bliver det til en grim ting, pga mine problemer. Vi håber vores fans vil støtte os og respektere det er sådan, det skulle gå.

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Over for Ekstra Bladet bekræfter både Fie Laursen og Frederik Skovbjerg, at de er gået fra hinanden.

- Vi har talt om det frem og tilbage i et par uger nu. Men nu er vi kommet frem til, at det er den rigtige beslutning. Det er et andet slags break-up, end jeg har været vant til. Det er en voksen-beslutning, der var nødt til at blive taget. Jeg er i en position lige nu, hvor jeg ikke helt er klar til at have en kæreste, og hvor jeg er nødt til at tænke på mig selv og få noget hjælp for de ting, jeg går og kæmper med, siger Fie Laursen.

- I jokede jo med, at I var gået fra hinanden, da det var 1. april. Kan I forstå, hvis folk heller ikke tror, at I taler sandt denne her gang?

- Det var en aprilsnar. Det er noget andet. Vi joker ikke med, at vi har slået op. Det er det alt for alvorligt til. Vi er gået fra hinanden, og vi mener det her seriøst, siger Frederik Skovbjerg til Ekstra Bladet.

Fie Laursen og Frederik Skovbjerg mødte hinanden i 'Ex on the Beach'. Foto: Mogens Flindt
Fie Laursen og Frederik Skovbjerg mødte hinanden i 'Ex on the Beach'. Foto: Mogens Flindt
 

Se også: Fie Laursen i kæmpe brøler

Stadig venner
Ifølge parret fortsætter de dog med at være tætte venner, selvom de ikke længere danner par. Ifølge Fie Laursen har hun også tænkt sig at blive ved med at se Frederik Skovbjergs datter, Klara.

De har da også allerede nået at flytte sammen i København og købe bil og hund sammen.

- Vi er stadig bedste venner. Vi bor også stadig sammen, indtil jeg har fundet en ny lejlighed. Så der er ikke nogen, der er sure på hinanden eller noget. Vi slutter af på venlig fod. Jeg vil også blive ved med at være der for Frederiks datter. Hende er jeg blevet rigtig tæt med, siger Fie Laursen, mens Frederik Skovbjerg fortsætter:

- Jeg har det meget blandet med, at vi har slået op, men vi har taget en endelig beslutning om det her, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden. Jeg vil ikke sige, at vi ikke finder sammen i fremtiden igen, når Fie har fået styr på nogle ting, siger Frederik Skovbjerg.

Kærligheden varede ikke ved mellem Mark Bøgelund og Katarina Estrup Larsen. Foto: Discovery Networks/Ekstra Bladet Film, tv & radio - 18. apr. 2019 - kl. 06:04 Dansk tv-par går fra hinanden

Selvom parret er gået fra hinanden, kan de stadig opleves i 'Ex on the Beach' søndag til tirsdag på Kanal 4 kl. 22.