Fie Laursen: Færdig med Hollywood-kendis

Forholdet mellem bloggeren Fie Laursen og Pamela Andersons søn, Dylan Lee er slut

Der var amoriner i luften, da den danske kendis-blogger Fie Laursen flyttede til Los Angeles.

Kort tid efter ankomsten begyndte kærligheden nemlig for alvor at blomstre mellem den unge blogger og Hollywood-kendissen Dylan Lee, der er søn af skuespilleren Pamela Anderson og musikeren Tommy Lee.

Det afslører hun i en video-indlæg på sin blog, hvor hun besvarer læseres spørgsmål. Her er der en en, der beder Fie Laursen om at beskrive sit sidste forhold, og hendes svar er klart og tydeligt:

- Mit forhold sluttede faktisk for en uge siden, men på den gode måde, fortæller hun i videoen.

Sådan så Fie Laursen ud, inden hun fik styr på sin spiseforstyrrelse. (Foto: Privat) Danske kendte - 1. sep. 2015 - kl. 15:10 Fie Laursen: I siger, jeg ser gravid ud

Fie Laursen har indtil nu været en smule hemmelighedsfuld omkring detaljerne om forholdet, men nu åbner hun altså lidt op i sin video:

Som I ved datede jeg en fyr i L.A. Det varede under en måned, så jeg er ikke 'heartbroken', jeg har det faktisk fint. Fra start til slut, da vi så hinanden, vidste vi godt, hvilken dato det skulle slutte, fortæller bloggeren og fortsætter:

- Han skulle rejse, og jeg skulle rejse. Han er allerede rejst fra L.A. for at gå i skole, og skal også snart rejse fra L.A., så vi vidste fra staten af, at det ikke ville gå, så det var ikke så for mig. Det var ligesom bare en lille sommerflirt, siger Fie Laursen.

Dylan sammen med sin bror, Brandon og mor, Pamela Anderson. (Foto: All Over Press)
Dylan sammen med sin bror, Brandon og mor, Pamela Anderson. (Foto: All Over Press)
 

Danske kendte - 28. aug. 2015 - kl. 17:50 Fie Laursen dater Hollywood-kendis

Har fået Tinder
Selvom den unge blogger altså kun lige er kommet ud af det romantiske forhold med den 17-årige Dylan Lee, er hun allerede godt i gang med dating-livet igen.

Det afslører hun, da en læser spørger hende, om hun har installeret den kendte dating-app Tinder, hvor du bliver matchet med andre mænd og kvinder, hvis interessen er gensidig.

- Jeg har faktisk Tinder, og jeg har heller ikke noget imod at have en Tinder, for der er så mange 'cute' (søde eller lækre, red.) fyre inde på Tinder. Åh, det er faktisk helt sindssygt, siger Fie Laursen, som samtidig fortæller, at udvalget af mænd på Tinder er bedre end dem, hun møder i offentligheden:

- Der er flere 'cute' fyre på Tinder, end jeg har set ude i virkeligheden. Jeg ved ikke, hvor I gemmer jer, men jeg finder jer på Tinder, og vi matcher, siger bloggeren, som dog også indrømmer, at hun ikke er god nok til at besvare de mange søde bejlere.

- Jeg burde nok begynde at svare folk, afslutter hun sit svar på Tinder-spørgsmålet.

Du kan se Fie Laursens syv minutter-lange video-indlæg her.

Se også: Fie Laursen afslører detaljer om forhold til Hollywood-kendis

Kom med, da Fie Laursen fik lavet læber og hør, hvad udseendet betyder for hende.