Fie Laursen har fået kæreste - men ikke sex

Paradisoen har har fået kæreste, men tager det stille og roligt med lagengymnastikken

Her fortæller Fie Laursen, hvor mange hun har været i seng med.

Fie Laursen er ikke længere single.

17-årige Nikolai Andersen har gjort den tidligere paradiso blød i knæene, men selvom de to turtelduer, der mødte hinanden på Tinder, har kendt hinanden et par måneder, har de endnu ikke været i seng sammen.

- Vi har ikke haft sex. Jeg er påpasselig med sex, og det skal først ske, når jeg er klar. Jeg vil gerne bygge både tæt kærlighed og venskab op inden, og det er allerede sket så hurtigt, siger Fie Laursen til Ekstra Bladet.

Den beslutning har Nikolai Andersen det fint med. På sin ask.fm-profil stiller en anden bruger spørgsmålet 'Er det ikke pænt nederen at fie ikke vil have sex?'.

Fie Laursen brød sammen over sit kærlighedsliv. (Foto: Anja Ekstrøm Photography) Danske kendte - 8. okt. 2015 - kl. 15:54 Fie Laursen: Brød sammen i tårer

Se med, når Fie Laursen får lavet læber.

Hertil svarer Fies flamme:

'Hun vil sikkert gerne, det er ikke spørgsmålet. Men det er mere om vi begge er klar til det. Et godt forhold skal ikke være bygget op på sex, men være bygget op på kærlighed. Kærligheden er vigtigere end sex, så jeg vil hellere have Fie's kærlighed end sex.'

Selvom kan føle deres forhold overvåget på de sociale medier, er opmærksomheden ikke noget, der splitter dem ad.

- Vi tager det fint. Men det er lidt svært med alle de piger, der skriver til ham for at prøve af irritere mig, men han giver mig en følelse af, at jeg ikke skal være bekymret, siger Fie Laursen, der er et par år ældre end sin nye kæreste.

Hun er 19, mens han er 16 og til november fylder 17.

Fie Laursen har været i mundtlig nærkontakt med britiske Jack Jones, efter han ud af det blå spurgte, om hun ikke gav et kys. (Privatfoto) Danske kendte - 15. sep. 2015 - kl. 11:27 Fie Laursen: Derfor kyssede jeg fremmed mand

- Han er meget ung, men hans alder skræmmer mig ikke væk, da hans intelligens er højere end de ældre fyre jeg har mødt. Og det er hans kærlighed og forståelse også. Og så er han vildt ambitiøs og har tusind ideer i hovedet. Det er inspirerende, siger hun.

Samtidig ser hun sikker på, at hendes kæreste har en fremtid i rampelyset foran sig.

Han er ikke kendt, men det er jeg sikker på, han bliver. Han er i hvert fald en stjerne i mine øjne.

Se billeder fra Fie Laursens og Nikolai Andersens miniferie i Frankrig her.

Danske kendte - 3. okt. 2015 - kl. 10:42 Fie Laursen afslører: Så mange har jeg knaldet