Fie Laursen hyrer stjerneadvokat

Michael Juul Eriksen skal hjælpe bloggeren, hvis det kommer til en retssag mod ekskæresten Frederik Valeur

Fie Laursen har gjort sig klar til kamp mod sin ekskæreste. Foto: Mogens Flindt
Fie Laursen har gjort sig klar til kamp mod sin ekskæreste. Foto: Mogens Flindt

For få måneder siden var Fie Laursen og Frederik Valeur et seriøst kærestepar. Soulmates, der forstod og støttede hinanden i alt.

Pludselig gik der alvorlige skår i glæden, og parret gik hver til sit - i første omgang med en fælles intention om at forblive gode venner og 'deleforældre' til deres hund.

Men så begyndte beskyldningerne at fyge gennem luften. I en video beskyldte Fie Laursen blandt andet sin eks for at have haft sex med mindreårige og have forgrebet sig på hende.

Mads Westen har politianmeldt Fie Laursen. Foto: Olivia Loftlund Danske kendte - 7. aug. 2018 - kl. 06:15 Fie Laursen politianmeldt for bedrageri

Bagvaskelse
Videoen blev fjernet, men Frederik Valeur vil ikke have sådanne beskyldninger siddende på sig. På Instagram skrev han tidligere på ugen, at han havde hyret advokaten Bjarke Vejby og ville anmelde Fie Laursen for bagvaskelse.

'Hans (Bjarke Vejby, red) konklusion er, at der et grundlag for en politianmeldelse mod Fie Laursen for overtrædelse af straffelovens § 268 om bagvaskelse. Den lovbestemmelse bruges, når påstande af denne art fremsættes mod 'bedre vidende'', skrev Frederik Valeur blandt andet på Instagram.

'Jeg har valgt at følge min advokats råd. Derfor vil advokaten indgive en politianmeldelse mod Fie Laursen i næste uge', forsatte han.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Bjarke Vejby, at han er advokat for Frederik Valeur.

- Jeg kan også bekræfte, at det, han skriver, er rigtigt. Inden for tre dage vil der blive indgivet en politianmeldelse mod Fie Laursen, siger han.

Stjerneadvokat
Fredag meddelte Fie Laursen, at hun har hyret en kendt forsvarsadvokat.

'Jeg kan også meddele jer at jeg har hyret stjerneadvokat Michael Juul Eriksen, en kendt dansk forsvarsadvokat med møderet for Højesteret. De fleste kender til ham, da han er en af landets bedste advokater og har gjort et navn for sig selv', skriver hun på sin Instagram-profil.

Se også: Efter politianmeldelse: Kendt blogger lukker biksen

Michael Juul Eriksen bekræfter over for Ekstra Bladet, at han er blevet hyret af bloggeren.

- Det kan jeg bekræfte. Status er, at der ikke er nogen sigtelse mod hende, og det forventer jeg heller ikke, der kommer. Men hvis det sker, står jeg klar og har indhentet al materialet vedrørende problemstillingen, skriver han i sms.

Frederik Valeur og Fie Laursen stod frem som kærester omkring årsskiftet og nåede at flytte sammen inden det dramatiske brud.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere