Fie Laursen: Jeg har selvtillid igen

Viser sin 'nye' krop frem i smuk billedserie

Fie er stadig slank, men der er heldigvis blevet mere af den populære blogger i forbindelse med, hun nu spiser sundere og holder maden i sig. (Foto: Anja Ekstrøm)
Fie er stadig slank, men der er heldigvis blevet mere af den populære blogger i forbindelse med, hun nu spiser sundere og holder maden i sig. (Foto: Anja Ekstrøm)

Kendisbloggeren og 'Paradise Hotel'-deltageren Fie Laursen har fået taget en stribe nye lækre billeder.

- Hvad er baggrunden for, du har fået taget billederne?

- Det var for at prøve at se min nye krop på modelbilleder, samt vise mine følgere at selvtilliden kan opnåes, selv efter recovery, sgier Fie til Ekstra Bladet.

Den 19-årige pige har tidligere åbent og ærligt fortalt om, hvordan hun i årevis har kæmpet med spiseforstyrrelse - en lidelse hun nu heldigvis har lagt bag sig.

Se også: Fie har spiseforstyrrelse: Svært at kaste op på 'Paradise Hotel'

- Jeg er så lykkelig. Oprigtig lykkelig for første gang! Der er intet inden i mig, der savner min spiseforstyrrelse. Jeg er blevet pescetar (vegetar, men spiser fisk, red.) Jeg har stadig en vis kontrol over min mad, men spiser stadig MEGET, understreger Fie, der egentlig burde være startet i 9. klasse i denne uge. Men planen er udskudt.

Den smukke 'Paradise'-deltager har valgt at satse på en uddannelse. (Privatfoto) Danske kendte - 26. jun. 2015 - kl. 15:33 Paradise-Fie går 9. klasse om

- Jeg skulle være startet her i august men fik tilbudt en kontrakt via mine sociale medier, som sikrede mig en stor indtjening i tre måneder, så derfor må skolen vente, fortæller Fie og fortsætter:

- Det var en stor mulighed for at have mere på opsparingen og tjene noget ved siden af bloggen. Jeg synes stadig, skole er vigtigt, men mit liv er vildt, og når der kommer gode muligheder, hugger jeg til, siger Fie, der lige nu står over for en stor udfordring.

Hun rejser nemlig snart til USA for at indspille musik.

- Jeg skal ikke flytte derover, men jeg skal bo der i tre måneder. Jeg har skrevet fire nye sange siden 'Broken Soul', så jeg skal over og arbejde i studiet med mine to producere. Så der er nyt musik på vej!, fortæller en glad Fie.

Danske kendte - 10. aug. 2015 - kl. 15:46 Fie Laursen afslører: Jeg skal snart være mor

(Foto: Anja Ekstrøm)
(Foto: Anja Ekstrøm)
 

1 af 3 (Foto: Anja Ekstrøm)
2 af 3 (Foto: Anja Ekstrøm)
3 af 3 Fie er stadig slank, men der er heldigvis blevet mere af den populære blogger i forbindelse med, hun nu spiser sundere og holder maden i sig. (Foto: Anja Ekstrøm)