Fik hug for sit 'fårehår' - nu svines Heick for sine fødder!

Annette Heicks får hug af sine følgere, efter hun deler billede af sine Grand Prix-sko

'Shit. De må gøre ondt', 'Flotte - men uha - du må lide for skønheden', lyder en af kommentarerne. Foto: Thomas Sjørup
'Shit. De må gøre ondt', 'Flotte - men uha - du må lide for skønheden', lyder en af kommentarerne. Foto: Thomas Sjørup

Omkring dette tidspunkt for et år siden var det får-håret, som Annette Heick måtte høre for.

Der opstod endda en såkaldt 'hår-gate', efter hun som værtinde for Det Danske Melodi Grand Prix havde ekviperet sig med en særdeles krøllet manke.

Og nu er hun igen i vælten.

'Shit. De må gøre ondt', 'Flotte - men uha - du må lide for skønheden', 'De ser bestemt ikke rare ud', 'Det ligner kommende knyster det der - men fuck det - du ser garanteret knaldgodt ud', skriver hendes ivrige følgere som kommentarer på et fotografi, som Annette Heick har delt på Instagram, hvor man kan se værtindens røde fødder iklædt et par blå stiletter.

- Jeg bliver overrasket, men folk må skrive præcis, hvad de vil. Jeg prøver at afmontere det. Jeg bliver aldrig nogensinde ramt af det. Det er 40 års hærdning, siger Annette Heick til Ekstra Bladet.

Sådan ser Annette Heicks Grand Prix-sko ud

Grand Prix sko - og denne gang er den god nok #lyseblå #rupertsanderson @rupertsanderson @kassandracph

Et opslag delt af Annette Heick (@annetteheick) den

Jesper Vollmer har smidt 13 kg, stokken og benskinnen. Nu kaster han sig ud i erhvervslivet og er ifølge fruen klar til en halv-maraton om et år. Foto: Jonas Olufson Kendte Annette Heicks mand kæmper: Fra invalid til maratonløber

'Hår-gate'. Foto: Mogens Flindt
'Hår-gate'. Foto: Mogens Flindt

Sidder perfekt
I går delte Annette Heick så endnu et billede af de røde fødder, hvor hun i billedteksten skriver: 'Tak for de omsorgsfulde bemærkninger om mine fødder. (...) De er rødlige lige nu på grund af dejlige dage i solen, og mine Grand Prix sko sidder perfekt, tak.'

Ganske lig sidste års 'hår-gate', hvor flere kendisser gav støtte til den yngre fru Heick ved at dele arkivbilleder af dem selv med krøller, er kendis-danseren Silas Holst som et menneskeligt skjold trådt ind foran Annette Heick.

'Shit, hvor har folk mange meninger. Det er jo vanvittigt. Og man bliver lige overrasket hver gang. Både sko og fødder er lækre', skriver Silas Holst i en kommentar det senest delte Instagram-billede.

- Han går meget op i, at der er en ordentlig tone på nettet. Jeg prøver også at være med til at opdrage lidt en gang imellem, siger Annette Heick og griner let.

Sådan ser Annette Heicks fødder ud

Se også: Heickerne helt til rotterne: Svamp i huset

Upåvirket
Da bølgerne gik højest under 'hår-gate' formåede Annette Heick at holde tungen lige i munden. På humoristisk vis blandede hun sig ved at dele et billede, hvor hun havde 'tennis-hår'.

- Hvis kritikken er på mit professionelle arbejde, så påvirker det mig. Men at man – som sidste år – var oppe at køre over min frisure, kan jeg slet ikke tage mig af, sagde Annete Heick i januar 2016.

Se også: Annette Heick har fået botox: Nu blander kollegaen sig i debatten

Det var en blandt publikum, der opdagede, at der var kommet en revne i Annette Heicks bukser under en optræden i 2014. Foto: Privatfoto
Det var en blandt publikum, der opdagede, at der var kommet en revne i Annette Heicks bukser under en optræden i 2014. Foto: Privatfoto

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere