Fnis: Mads overgiver Monopolet

Stéphanie Surrugue og Mads Steffensen er blandt de kendisser, som forsøger at narre deres fans, fordi kalenderen siger 1. april

Mads Steffensen laver fis med sine lyttere. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Mads Steffensen laver fis med sine lyttere. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Hvert år forsøger en masse mennesker at narre hinanden, når kalenderen viser 1. april.

I år er bestemt ingen undtagelse. Som sangerinden Taylor Swift skriver på sin Twitter-profil, skal man 'ikke stole på nogen som helst' på grund af den traditionsrige aprilsnar.

Og selv om den unge musiker nok ikke kender til den danske 'Go' Morgen Danmark'-vært Stéphanie Surrugue, er den dansk-franske tv-vært en af dem, som i dagens anledning forsøger at snyde sine fans.

- Nogle gange skal man gribe de muligheder, der byder sig. Jeg flyver til Sydafrika onsdag eftermiddag for at erstatte Amin (Jensen) i 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra'. Tak til Mikkel Beha, der tager mine 'Go' Morgen'-vagter, skriver den morgenfriske tv-vært således på sin profil på Instagram.

Et af de steder, hvor Surrugue er kendt fra, er det ikoniske radioprogram 'Mads & Monopolet'. Og med en aprilsnar forsøger Danmarks Radio at bilde sine lyttere ind, at netop det program slutter til foråret.

- Det er selvfølgelig en stor beslutning, men jeg har altid følt, at det var rigtigt at stoppe på toppen, siger Mads Steffensen ifølge DR's egen hjemmeside om sin angivelige radio-exit.

Ifølge artiklen om Steffensens afsked med Monopolet, bliver hans program afløst af et nyt program, 'Palle & Panelet', med storebror Palle Steffensen i værtsrollen.

Også 'Vild med dans'-vært Claus Elming er hoppet med på spøgen. Fra Thailand meddeler den sportsglade dansevært, at han har brækket begge ben.

'Pis. Indlagt i Bangkok med to brækkede ben efter spring fra Tuk Tuk', skriver han.

Kanye: McCartney er for gammel
Musikmagasinet Gaffa narrede ligeledes deres læsere til at tro, at selveste Kanye West kritiserer Roskilde Festival for at have booket Paul McCartney i stedet for Beyoncé.

- Ikke noget disrespekt over for min ven Paul. Men har han ligesom ikke haft sin tid? Efter min mening burde man fokusere mere på at booke nutidig musik i stedet for at gå på jagt i gemmerne, og jeg mener, nok har Paul haft et par hits, blandt andet hjulpet på vej af mig selv, men hvad er han egentlig i sammenligning med Beyoncé? spørger Kanye i den spøgefulde artikel.

'X Factor'-dommeren Remee slipper også gækken løs. På sin Instagram-profil har han lagt et billede op af et par falske signatursko fra Nike med teksten 'Remee' på siden.