Forelsket Michala Kjær viser sin nye kæreste frem

Jetsetteren Michala Kjær afslører, hvem hendes nye model-kæreste er

Michala Kjær har forelsket sig i en brasiliansk model. (FOTO: Jesper Mortensen)
Michala Kjær har forelsket sig i en brasiliansk model. (FOTO: Jesper Mortensen)

Det ser ud til, at 26-årige Michala Kjær har fundet kærligheden igen efter en hård start på 2016.

Den unge arving til Jannie Spies og Christian Kjærs formuer fik i starten af året at vide af sin læge, at hun skal forholde sig mere i ro på grund af en alvorlig sygdom, som ingen endnu kender noget til.

Se også: Michala Kjær viser sine 15 tatoveringer frem

Men nu ser det ud til, at fremtiden ser lysere ud for Michala. I hvert fald er hun fundet sammen med den yderst smukke fotomodel Thiago Macedo. Det bekræfter Michalas pr-manager, Signe Sehested Lund.

- Jeg kan bekræfte, at det er Thiago Macedo, og jeg kan bekræfte, at de er kærester, siger Signe Sehested Lund til Ekstra Bladet.

På ferie i Dubai
Den 190 centimeter høje Thiago er oprindeligt fra Brasilien, men ifølge Thiagos egen Facebook-profil, der også fortæller, at han er model og skuespiller, bor han nu i Italien.

Se også: Michala på Tour de Bikini

Michala har også selv lagt et billede af parret på Facebook i lørdags. Til billedet skriver hun, 'Together making memories', efterfulgt af hashtag #dubai., hvilket tyder på, at parret netop nu er på ferie i Dubai.

Michala Kjær har tidligere været kærester med Remee, bordtennis-stjerne Michael Maze og design-arvingen Frederik Bagger.

Alvorligt syg
I lang tid er der blevet spekuleret i, hvad Michala fejler, efter hun meddelte, at hun ville arbejde og rejse mindre.

Se også: Michala Kjær alvorligt syg

Hun startede med at skrive på sin blog, Two Sided Gemini, til et nyhedsbrev tilbage i december, at læserne ikke skulle forvente meget af hende i den nære fremtid.

Michala var blevet beordret af sin læge at skrue ned for arbejde og udlandsrejser på grund af alvorlige helbredsproblemer, men hverken Michala selv eller andre i hendes omgangskreds vil fortælle, hvad Michala fejler.

Se også: Michala Kjær har hænderne fulde