Forelsket på Folkemødet: Pernille Vermund viser kæresten frem

En storsmilende Pernille Vermund fejrer kærligheden på Folkemødet, Bornholm

- Det har været svært for os at finde tid til det og være sammen, sådan tænkte Vermund - men nu har parret fundet sammen igen. Hør hende fortælle historien her

Godt en måned.

Længere tid nåede formanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, ikke at kunne kalde sig single, før hun atter var sammen med rigmanden Lars Tvede.

Pernille Vermund - 'det springende punkt er, at vi bor i hvert sit land'. Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritrzau Scanpix Danske kendte Politisk leder og rigmand: Kærligheden holdt ikke

Tidligere på ugen kunne medierne fortælle, at parret havde fundet sammen igen, og da Ekstra Bladet mødte Pernille Vermund og Lars Tvede på Folkemødet på Bornholm, åbnede hun op om det noget komplicerede forløb.

- Lars og jeg bor i hvert sit land, Lars har sit arbejde og bolig i Schweiz. Jeg har mit firma, børn og politiske arbejde her, og det gjorde, at det har været rigtig svært at finde tid til at være sammen, og så nåede vi på et tidspunkt til et punkt, hvor vi tænkte, at det er bedre, at vi ikke er sammen, forklarede Pernille Vermund.

42-årige Pernille Vermund og 61-årige Lars Tvede. Foto: Christian Ørtoft
42-årige Pernille Vermund og 61-årige Lars Tvede. Foto: Christian Ørtoft

Lars Tvede ønskede ikke at stille op til interview, men ville gerne lade sig fotografere. Det var derfor Pernille Vermund, der fortalte, at parret simpelthen savnede hinanden for meget.

-  Efter en måned kunne vi mærke, at det ikke var lykken.

Foto: Anthon Unger Event & Kultur Gør dig klar til vanvidsshowet! Se fem af de største øjeblikke

Se hele interviewet med Pernille Vermund over artiklen, hvor hun blandt andet svarer på, om deres pause var et mediestunt.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.