Forladt af kæresten: Nu taler hun ud

Den seneste tid har været hård for Amanda Mogensen, efter hun blev forladt af 'Ex on the Beach'-deltageren Nicklaes Olsen

Amanda Mogensen har to gange medvirket i 'Ex on the Beach'. Foto: Janus Nielsen
Amanda Mogensen har to gange medvirket i 'Ex on the Beach'. Foto: Janus Nielsen

Amanda Mogensen og Nicklaes Olsen var den helt store kærlighedshistorie i den seneste sæson af 'Ex on the Beach', og kærligheden mellem dem fortsatte, da de vendte hjem til Danmark.

Efter hjemkomsten flyttede de sammen hos Nicklaes i Hedehusene, og det virkede som om, at de to for alvor havde fundet lykken med hinanden. Men idyllen varede ikke ved.

Efter en periode med rygter og masser af spørgsmål til parret på det sociale medier, bekræftede Nicklaes for nylig, at det var slut mellem dem, og at det var hans beslutning.

- Det var meget svært (at slå op med hende, red.). Jeg gik med tanken i to-tre ugers tid, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre. Jeg elsker hende rigtig højt, men jeg havde ikke de der kærestefølelser mere, og det var synd for hende, sagde han blandt andet dengang til Ekstra Bladet.

Se også: Bryder sammen: - Jeg har løjet

Siden offentliggørelsen af bruddet har Ekstra Bladet flere gange forsøgt at få kontakt til 20-årige Amanda Mogensen for at høre hendes version af bruddet - og nu fortæller hun, hvordan den seneste tid har været for hende.

- Jeg har det okay. Det går stille og roligt, og jeg tager én dag ad gangen. Jeg kan mærke, det går fremad, siger 'Ex in the Beach'-deltageren.

Lykken var stor, da Nicklaes og Amanda mødte op til premieren forud for den nyeste sæson af 'Ex on the Beach'. Foto: Linda Johansen
Lykken var stor, da Nicklaes og Amanda mødte op til premieren forud for den nyeste sæson af 'Ex on the Beach'. Foto: Linda Johansen
 

Helt ude af den
Bruddet kom som en stor overraskelse for Amanda Mogensen.

- Jeg havde ikke set det komme. Jeg var helt ude af den, siger hun om øjeblikket, hvor Nicklaes fortalte hende om beslutningen.

Og tiden lige efter var ikke meget nemmere for realitybaben, der igen og igen spurgte sig selv, hvad der var gået galt. Først torsdag fik hun en forklaring på det.

- Det har været hårdt - især fordi jeg ikke fik et svar på, hvorfor det skulle være, som det skulle være. Men det har jeg fået nu, og nu giver det hele mening. Derfor er jeg også begyndt at få det bedre, siger 'Ex on the Beach'-deltageren om årsagerne, som Nicklaes har givet hende.

Se også: Ser kæresten knalde en anden pige: - Det er øv

Ifølge hende skal en del af årsagen til bruddet findes i, at hun i den seneste tid har været meget negativ og ramt under coronakrisen, hvilket altså har spillet en rolle i forhold til, at Nicklaes' kærestefølelser forsvandt.

- Hvis han bare havde sagt det med det samme, så tror jeg også, at jeg havde haft det nemmere. Jeg fik forklaringen i forgårs, og der fik jeg lettet en form for byrde fra mine skuldre, fordi jeg fik at vide, hvorfor det skulle ske. Og jeg kan godt forstå ham, siger Amanda Mogensen, der ikke har haft ret meget kontakt til ekskæresten, siden forholdet sluttede.

- Han har været god til at tage telefonen, hvis jeg har haft brug for det - de få gange jeg har haft det. Men jeg prøver jo at respektere det hele.

I 'Efter Ex' fortæller Nicklaes om, hvordan hvad der gik han på i forholdet. Video: Discovery Networks Danmark.

Pause fra kærlighed
Amanda Mogensen troede, at hun med Nicklaes Olsen havde fundet den mand, som hun skulle blive gammel og stifte familie med. Sådan skulle det dog ikke gå.

Bruddet løj de om i den første tid lige efter, fordi Amanda Mogensen håbede på, at de kunne finde sammen igen. Det fortalte hun på Instagram, da sandheden kom ud. Det håb har hun dog efterfølgende lagt lidt væk.

- Jeg tager én dag ad gangen. Jeg gider ikke at sætte næsen op efter noget. Jeg vil hellere bare leve i nuet, fortæller hun.

Mange danske kendisser reklamerer for mere eller mindre kontroversielle produkter på sociale medier. Foto: Tariq Mikkel Khan, Per Lange, PRIVATFOTO, Janus Nielsen og Philip Davali. Kendte Her er alle skandalerne: Influencere i shitstorms

Hellere ikke andre fyre kommer til at fange hendes interesse i den kommende tid.

- Jeg skal bare have Amanda-tid. Jeg skal bare være Amanda, Amanda og kun Amanda, siger 'Ex on the Beach'-deltageren, som ikke er på jagt efter kærligheden igen.

Efter bruddet er hun flyttet ud af Nicklaes' bolig og hjem til sine bedsteforældre. Her bor hun, mens hun leder efter et nyt hjem til sig selv.

Siden bruddet har hun tilbragt masser af tid med venner og familie for at få tankerne væk fra bruddet. Og hun kan hver dag mærke, at det hele bliver bedre.

Amanda Mogensen offentliggjorde en række grænseoverskridende fotos i maj måned. Se dem her - og læs hvorfor hun valgte at gøre det (+)

Amanda Mogensen under optagelserne til 'Ex on the Beach'. Foto: Janus Nielsen Kendte Dansk realitybabe med grænseoverskridende fotos