Forsidefrue skifter til DR2

Snart vil man kunne se Sarah Louise på DR2, men hun drømmer også om at få sit eget program med en veninde

Se videoen, hvor Sarah Louise fortæller om det kommende program på DR2 og om hendes exit fra 'Forsidefruer'. Video: Anthon Unger & Christian Ørtoft

Det bliver ikke et endegyldigt farvel til tv for den 36-årige blogger og tidligere model Sarah Louise Christiansen, når hun forlader programmet 'Forsidefruer' efter den seneste sæson er blevet vist på TV3.

Det afslørede hun til 'The Voice' i Tivoli lørdag aften, hvor hun dukkede op på den røde løber.

- Jeg er ved at lægge sidste hånd på et program til DR2. Vi er fire med, en politiker, jægersoldat, en cremekonge og mig selv, fortalte Sarah Louise i Tivoli.

Mascha Vang flytter sammen med kæresten Troels Krohn Dehli i Kolding i løbet af vinteren. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur - 9. sep. 2018 - kl. 06:35 Mascha Vang flytter til klamydia-hovedstad: Det er ikke min skyld

Samarbejdet med DR2 er ikke det eneste tv, bloggeren har gang i for tiden. Sammen med veninden Jannie Buch, der er søster til iværksætteren Jesper Buch fra 'Løvens Hule', er hun ved at brygge noget nyt sammen.

- Jeg har gang i noget med Jannie, så det kan være, I ser os igen. Vi har fået tilbudt at lave et program sammen, vi har bare ikke sagt ja endnu, fortalte Sarah Louise.

Lige nu er der flere produktionsselskaber i spil til skabe det nye program. For Sarah Louise vil kun samarbejde med de helt rigtige.

- Det har været dyre lærepenge at være med i 'Forsidefruer'. Det har også været sjovt, men jeg har lært noget af det. Jeg vil gerne sørge for, at næste gang jeg kaster mig ud i noget, så har jeg hjertet med og kan stå inde for det, fortalte Sarah Louise.

Bloggeren vil ikke løfte sløret for, hvad det måske kommmende program skal handle om, men hun understreger, at det ikke kommer til at være i stil med 'Forsidefruer'.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Sarah Louise fortæller om det program, som hun laver for DR2, og om hendes exit fra 'Forsidefruer'.

Se videoen nedenunder, hvor Bro er sur over at blive vraget

Den nedringede kjole stjal ikke al opmærksomheden, da Nikitia Klæstrup viste sig frem i Tivoli. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur - 9. sep. 2018 - kl. 10:05 Nikita i uheld: - Det er ikke et sugemærke

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen