Fortravlet Tanev flygter fra benzin-bommert

Tv-vært ødelagde benzinpistol på tankstation og kørte derfra

Peter Tanev undskylder hændelsen med, at han havde travlt, og at der er kameraer på tankstationen, som nok skal filme ham. (Foto: All Over Press)
Peter Tanev undskylder hændelsen med, at han havde travlt, og at der er kameraer på tankstationen, som nok skal filme ham. (Foto: All Over Press)

Onsdag morgen tankede en af TV2's mest brugte vejrværter, Peter Tanev, sin bil op på Statoil tankstationen på Sydhavns Plads i København. Men uheldigvis glemte han at fjerne benzinpistolen fra sin bil, da han kørte derfra.

- Jeg var inde i butikken og skulle have kaffe. Jeg havde tanket op, inden jeg gik ind, og så var der lang kø derinde. Jeg havde travlt og var på vej til et møde i Odense, og så glemte jeg at fjerne den, fortalte tv-værten i morges på en telefon til Ekstra Bladet.

- Kunne du mærke et ryk i bilen?

- Ja, jeg bakkede tilbage og satte tingene på plads.

- Skete der noget med benzinpistolen?

- Ja, den gik i stykker.

- Var du inde på tankstationen bagefter og lægge dit navn?

- Nej, jeg har faktisk lige ledt efter deres telefonnummer. Jeg skal være til et møde kl. 10. Det var også derfor, jeg var stresset.

- Men du havde ikke tid til at gå ind på det tidspunkt?

- Næ, men jeg ringer til Statoil lige så snart jeg er fremme, siger Peter Tanev, der ringede tilbage til Ekstra Bladet onsdag formiddag, efter han var kommet til Odense.

- Nu har jeg fået fat i Statoil. De får en reparatør ud, som vil reparere den, og så vil jeg høre fra dem, fortæller han.

- Så der kommer en regning?

- Det gør der højst sandsynligt, siger Peter Tanev, som én gang tidligere har kørt med benzinpistolen siddende fast i tanken.

- Nøjagtig samme sted. Nøjagtig samme stander. Dengang var det kun bilen, der gik i stykker, siger Peter Tanev og fortsætter:

- Jeg ved jo godt, hvor du vil hen med historien, og selvfølgelig skulle jeg være gået ind med det samme. Men for det første, så var der lang kø derinde, og så har de jo kameraer. Jeg er godt klar over, at jeg skulle ringe til dem. Men det var jo morgen, og jeg skulle jo herover til møde. Det er ikke nogen undskyldning.

Kørt fra regninger før
- Nej, for du flygtede jo væk fra det?

- Jeg flygtede ikke. Jeg har også kørt fra regninger før. De har jo kameraer. Jeg var godt klar over, at jeg skulle ringe til dem, men jeg havde så også lige stået derinde i kø med otte mennesker, og det var derfor, jeg havde lidt stress på. Jeg stillede også en kop kaffe derinde.

- Men uanset hvor mange der var derinde, burde du så ikke have fortalt det i butikken?

- Prøv at hør her, jeg burde have været gået ind og have fortalt det - men omvendt - jeg var også godt klar over, at det ikke var noget, jeg kunne undsige mig. Det var jeg udmærket godt klar over. Det var bare et spørgsmål om at få ringet til dem, siger Peter Tanev.

(Læs Statoils kommentar under billedet)

Statoil har sendt en reparatør ud for at skifte benzinpistolen. (Foto: Anthon Unger)
Statoil har sendt en reparatør ud for at skifte benzinpistolen. (Foto: Anthon Unger)

Hos Statoil er skaden nu udbedret.

- Vores reparatør har lavet benzinpistolen, lyder det fra Statoil, som oplever problemet med, at kunderne glemmer at fjerne pistolen en-to gange hver måned.

- For det meste går kunderne ind og siger det. Men nogle gange er folk så frække at stikke af fra det. Så kigger vi på kameraerne bagefter, og så registrerer vi nummerpladen, og så sender vi folk en regning. Men her meldte han det selv på telefonen, så det var fint nok, fortæller Statoil.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere