Fræk fødselsdag: Sådan forkælede kæresten Christopher

Modellen Cecilie Haugaard har foræret sin celebre kæreste en fodboldferie

Sangeren Christopher fyldte for nylig 25 år. Foto: Mogens Flindt
Sangeren Christopher fyldte for nylig 25 år. Foto: Mogens Flindt

Christopher fyldte 25 på årets sidste januardag, og under Zulu Awards torsdag aften afslørede popstjernen, hvad der glemte sig i fødselsdagsgaverne.

Her fortalte fødselaren, at modelkæresten, Cecilie Haugaard, forærede ham en fodboldferie.

- Jeg fik en tur til Barcelona. Jeg er jo kæmpe Barcelona-mand, så vi skal nok ned at se Barcelona mod Real Madrid eller Barcelona mod Villarreal eller et eller andet fedt på Camp Nou, jublede han over for Ritzau Fokus.

"Tulips"-stjernen har travlt med at optræde foran sine såkaldte "Stopher Lovers", som sangerens dedikerede fanskare kalder sig selv, mens Cecilie Haugaard rejser verden rundt for at posere i jobbet som fotomodel.

Se også: Prinsesser klar på mere tv: Tirsdag bliver en stor dag

Derfor var Christopher ekstra glad for kærestens flotte fødselsdagsgave.

- Det er virkelig fedt - når man ikke har så mange weekender sammen - at tage væk, når man så endelig har en hel weekend sammen.

- Jeg savner hende meget, men jeg tror, det er meget godt at savne hinanden lidt, fortalte fødselaren, der samtidig røbede, at han blev vækket med morgenmad på sengen og sluttede dagen af med middag og champagne.

I anledning af fødselsdagen sendte Cecilie Haugaard sin Christopher en fræk fødselsdagshilsen over Instagram.

- Tillykke til min favoritperson. Du gør min verden lys og sætter et smil på mit ansigt hver eneste dag. Jeg elsker dig mere end noget andet, skrev hun til et bikinibillede, hvor hun er hoppet op på ryggen af sin celebre kæreste, der har bar overkrop.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere