Frederik Fetterlein overlader bryllupsplanlægningen til kæresten

Hans 26-årige forlovede ved, hvad hun vil have

Frederik Fetterlein var i Tivoli lørdag aften med sønnen Sean, som han har med Saseline Sørensen, og sin forlovede Andrea Tolic. (Foto: Mogens Flindt)
Frederik Fetterlein var i Tivoli lørdag aften med sønnen Sean, som han har med Saseline Sørensen, og sin forlovede Andrea Tolic. (Foto: Mogens Flindt)

Det var en glad og solbrun Frederik Fetterlein, der lørdag aften mødte pressen til 'Voice 15' i Tivoli. Sammen med sin forlovede, Andrea Tolic og sin yngste søn Sean var han i den gamle have for at nyde musikken fra blandt andet Medina, Christopher og Little Mix.

Fetterlein med sin kommende brud, Andrea. (Arkivfoto: Mogens Flindt). Danske kendte - 1. aug. 2015 - kl. 14:14 Fetterlein giftes i Kroatien

Og den 45-årige pensionerede tennisspiller har rigelig tid til at lytte til musik, for planlægningen i forbindelse med det forestående bryllup med hans udkårne har han overladt til hende.

- Jeg overlader det i trygge hænder til hende. Hun har meget godt styr på det, siger Frederik Fetterlein til Ekstra Bladet.

Og det passer hans 26-årige forlovede vældig godt.

- Jeg ved, hvad jeg vil have, siger smukke Andrea, der allerede har besluttet, at festlighederne skal foregå i Kroatien, hvor hendes familie kommer fra.

Den kommende brud kan også afsløre, at brylluppet kommer til at stå i starten af 2016.

Se også: Fetterlein om kæreste: Fedt hun er anderledes

Frederik Fetterlein flytter sammen med sin svenske key account manager sidst på måneden. Foto: Mogens Flindt Kendte Fetterlein: Jeg er klar til flere børn

I maj var Fetterlein gæst i 'Dans med de kendte'. Se med her