Fredes bedste ven høvler penge hjem

Jeppe Handwerk skummer millioner på sine forretninger

Handwerk er Fredes bedste ven. Og nu er han ved at blive rig som kronoprinsens øvrige venner. Her er Frede og Jeppe på markedet i Cahors. (Arkivfoto: Ole Bjørg/All Over).
Handwerk er Fredes bedste ven. Og nu er han ved at blive rig som kronoprinsens øvrige venner. Her er Frede og Jeppe på markedet i Cahors. (Arkivfoto: Ole Bjørg/All Over).

Jeppe Handwerk kan efterhånden måle sig med de meget pengestærke mennesker, der omgiver kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Fredes bedste ven høvler nemlig penge hjem i hidtil uset omfang, afslører det seneste regnskab fra Copenhagen Group, der har samlet en række firmaer under sig.

Sidste år omsatte firmaerne for 239.102.129 kroner mod 132.571.073 kroner i 2013.

Det svarer til, at Jeppe Handwerks firmaer øgede omsætningen med intet mindre end 106.531.056 kroner!

Og da Handwerk samtidig skar drastisk ned på lønninger, endte bundlinjen på 11.408.157 kroner mod kun 2.049.066 kroner året før.

Se også: Fredes bedste ven igen på vej mod rigdom

Jeppe og hans kone Birgitte har tidligere kun ejet 54 procent af aktierne i Copenhagen Group, men ifølge det nye regnskab er der kun en enkelt aktionær, der ejer mere end fem procent af selskabet. Og det er Jeppe Handwerk Holding.

Det kunne tyde på, at Peter Bang har solgt sin andel til Jeppes holdingselskab.

Peter Bangs kone, Juliane Meulengracht Bang, er medlem af bestyrelsen i Mary Fonden, og Peter Bang var med til at skaffe Mary et job i Navision, inden hun blev kronprinsesse.

Her står Frederiks ven truende klos op ad fotograf Anthon Unger. (Foto: Kristian Linnemann) Danske kendte - 4. nov. 2006 - kl. 22:45 Her går Fredes ven amok

Selv om Jeppe Handwerk ikke formuemæssigt er på højde med Frederik og Marys øvrige venner, kan han dog notere sig, at egenkapitalen i Copenhagen Group nu er på mere end 18 millioner kroner, hvilket gør, at han ikke længere er Fredes fattige ven.

Til gengæld kan Jeppe prale af at være kronprinsens bedste ven.

De to har været venner i et par årtier og var blandt andet i Frømandskorpset sammen.

Da Frederik og Mary i sommer var til Roskilde Festival, var det da også i selskab med Jeppe Handwerk.

Mest læste i flash!
Hent flere