Geggo afslører stor nyhed: Cengiz har friet

Der skal være bryllupsfest.

Linse Kessler kan godt så småt finde de fine kjoler frem, for datteren Stephanie ’Geggo’ Christiansen skal giftes med kæresten Cengiz.

Det skriver ’Geggo’ selv i et opslag på Facebook, hvor hun viser ringen frem.

- … og jeg sagde ja!!, skriver hun til billedet.

For at der ikke skal være nogen tvivl, har hun samtidig tilføjet hashtags som ’jegskalgiftes’ og ’hanharfriet’.

Se også: Geggo i sorg: Sov godt, onkel

Parret har allerede fået deres første barn, da datteren Alba kom til verden i februar sidste år. De har også sammen investeret i skønhedssalonen La’ Lotus, og nu bliver næste skridt altså et giftemål.

Geggo og Cengiz er netop nu på ferie i Thailand, og det er altså under de varme himmelstrøg, at Cengiz har stillet det mest nervepirrende spørgsmål en mand kan stille.

Se også: Hemmelige 'Familien fra Bryggen'-optagelser i udlandet

Ekstra Bladet kunne forleden afsløre, at mor Linse var fløjet til Thailand for at mødes med 'Geggo' og Cengiz. Her skulle der blandt andet laves optagelser til hitprogrammet 'Familien fra Bryggen'.

Den lykkelige nyhed falder på et tørt sted for familien, der sidste år mistede familiens overhoved Mopper, som døde grundet sygdom. Og så sent som i weekenden mistede vennen Jørgen Lund livet, da han blev skudt i et sommerhus.

Men nu lysner det altså for den populære familie. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Stephanie 'Geggo' Christiansen, og Linse Kessler er ikke meget mere meddelsom.

- Ingen kommentar. Se med i den nye sæson af Familien fra Bryggen, skriver hun i en sms.

Se ringen her.

Mest læste i flash!
Hent flere