Geggo afviser tv-bryllup: Derfor siger jeg nej!

Bryllupsdagen bliver mere eller mindre uden kameraer, fastslår Geggo

Hør Linse afsløre Geggo, Cengiz og Diddes værste sider her.

Det tog et halvt år at planlægge, inden Cengiz i januar gik på knæ og friede til 'Familien fra Bryggen’-kæresten Geggo.

Det skete under en ferie i Thailand, og nu er bryllupsforberedelserne så småt i gang, fortæller parret til Ekstra Bladet.

- Jeg tror, alle piger har tænkt over, hvad de kunne tænke sig af bryllup, hvis de blev friet til, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg aldrig havde tænkt tanken. Vi er så småt begyndt at planlægge lidt, men jeg er ikke sikker på, hvad det ender med, og vi må heller ikke sige det på grund af programmet, siger Geggo med henvisning til ’Familien fra Bryggen’.

Geggo fik en flot ring af Cengiz og takkede prompte ja til frieriet. Foto: Stine Tidsvilde
Geggo fik en flot ring af Cengiz og takkede prompte ja til frieriet. Foto: Stine Tidsvilde
 

Én ting kan hun dog sige, og det kommer nok til at skuffe programmets godt en kvart million tv-seere.

- Vores bryllup kommer ikke med i programmet. Men det er gør noget af planlægningen, fortæller Geggo, der straks suppleres af sin forlovede.

- Vi ved jo ikke, om det kommer med, siger Cengiz.

Linse Kessler elsker, når hun kan høre sin mors stemme på tv. Foto: Benjamin Kürstein Danske kendte - 9. feb. 2017 - kl. 13:52 Linse: Jeg ser på Mopper hver dag

Her står Geggo dog fast.

- Selve brylluppet kommer ikke med i ’Familien fra Bryggen’. Det kan være, der kommer lidt derfra, men selve det fulde bryllup vil ikke blive vist. Det handler både om, at vi gerne vil holde lidt for os selv, men også af respekt for gæsterne, der ikke nødvendigvis har lyst til at være på tv, forklarer Geggo og fortsætter.

- Det er vores dag, og jeg vil ikke tænke på, at jeg har et kamerahold i nakken. På den dag vil jeg gerne bare have lov at slå mig løs. Men nu må vi se. Jeg havde jo også sagt til Cengiz, at han aldrig måtte fri til mig på kamera, men det fik jeg heller ikke lov at bestemme, siger hun med et grin.

Geggo og Cengiz skal giftes. Og det bliver uden kameraer. Foto: Stine Tidsvilde
Geggo og Cengiz skal giftes. Og det bliver uden kameraer. Foto: Stine Tidsvilde
 

De har allerede en idé om, hvornår brylluppet skal stå - uden at datoen dog ligger fast - men nærmere kan de ikke komme et svar.

- Vi ved det ikke med sikkerhed, men nogenlunde. Vi må bare ikke afsløre sådan nogle ting. Det handler også om, hvornår der er ledige lokaler og sådan noget, forklarer Cengiz.

Se også: Linse: Jeg vidste, at Cengiz ville fri

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere