Geggo blev hvid brud på slottet

Lørdag eftermiddag fik Geggo og Cengiz endelig papir på deres kærlighed, da de sagde ja til hinanden ved et storstilet tv- og slotsbryllup

Tv-fotografer sørger for at forevige alt fra  brylluppet i den kendte reality-familie. Foto: Jonas Olufson
Tv-fotografer sørger for at forevige alt fra brylluppet i den kendte reality-familie. Foto: Jonas Olufson

Her ankommer kæmpe limosine til hemmeligt Gekko-bryllup. Video: Nanna Bay Madsen

Linse og co. havde taget turen fra Bryggen til Nordsjælland, da Stephanie 'Geggo' Karma Christiansen og hendes udkårne, Cengiz Salvarlis lørdag blev gift på Kokkedal Slot.

Klokken 14.00 ankom Geggo i en stor, hvid limousine, hvor de fremmødte nysgerrige og pressen fik hendes eksklusive hvide kjole at se, da hun steg ud af bilen bærende på brudebuketten.

Her ankommer Geggo standsmæssigt i hvid limousine. Foto: Jonas Olufson
Her ankommer Geggo standsmæssigt i hvid limousine. Foto: Jonas Olufson
 

Vielsen foregik i slottets have, hvor der var sat en hvid pavillon pyntet med hvide balloner op.

Gæsterne stod klar, da Geggo kom ud, og der blev klappet og jublet til den helt store guldmedalje.

Geggo blev ført op til tonerne af strygere, og efterfølgende fik musikken fuld gas med sangen 'Shut up and dance'.

Gennem hele dagen strømmede gæster til slottet, mens diverse fragtbiler med balloner, diskotek og mad ankom, så der ikke manglede noget på ‘Bryggen’-parrets store dag.

Kokkedal Slot er tilsyneladende booket hele weekenden, så de fleste gæster - blandt andre Linse, Didde og moster Niller - var ankommet i det markant bedre fredagsvejr og havde sovet på slottet. Foto: Tariq Mikkel Khan
Kokkedal Slot er tilsyneladende booket hele weekenden, så de fleste gæster - blandt andre Linse, Didde og moster Niller - var ankommet i det markant bedre fredagsvejr og havde sovet på slottet. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Bryllupskagen blev ved 13-tiden leveret af 'Kagekompagniet'. Brudgommen viste sig i løbet af dagen flere gange ude foran slottet, hvor han sammen med flere andre gæster nød en cigaret, inden det for alvor gik løs

Den mildest talt mediebevidste Bryggen-familie forsøgte ihærdigt at holde brylluppet så hemmeligt som overhovedet muligt indtil på torsdag, hvor det kan ses på TV3 i det populære reality-program 'Familien på Bryggen'.

Den fremmødte presse blev derfor dagen igennem blevet nøje overvåget af vagter.

Anden gang er lykkens gang
Geggo og Cengiz blev allerede mand og kone for to år siden i Las Vegas, men det har dog hele tiden været meningen, at de også skulle giftes i Danmark.

- Selve brylluppet kommer ikke med i 'Familien fra Bryggen'. Det kan være, der kommer lidt derfra, men selve det fulde bryllup vil ikke blive vist. Det handler både om, at vi gerne vil holde lidt for os selv, men også af respekt for gæsterne, der ikke nødvendigvis har lyst til at være på tv, har Geggo tidligere forklaret til Ekstra Bladet.

For nyligt kom det frem, at deres amerikanske vielse ikke er gyldig herhjemme.

- Vi fik aldrig afleveret papirerne efter vores bryllup i Las Vegas på kommunen herhjemme inden for tidsfristen, forklarede 29-årige Geggo til Billed-Bladet for nyligt.

Indtil for nylig drev de skønhedssalonen La Lotus på Amagerbrogade i København, men parret valgte at lukke salonen 1. april i år.

I den nye sæson af 'Familien fra Bryggen' følger man parrets bryllupsplaner, og man har også lovet seerne et kig på selve brylluppet. Sidste afsnit i denne omgang bliver sendt torsdag 2. maj.