Geggo misbrugt på nettet

Det var ikke alle, der kunne se, at der var tale om en falsk annonce, og derfor sender 'Familien fra Bryggen'-medlemmet nu en advarsel til sine følgere

Geggo med sin mand, Cengiz Salvarli. Foto: Jonas Olufson
Geggo med sin mand, Cengiz Salvarli. Foto: Jonas Olufson

Den populære - og nygifte - 'Familien fra Bryggen'-stjerne Stephanie 'Geggo' Salvarli er ærgerlig.

Hun bliver nemlig misbrugt i en falsk annonce, der florerer på sociale medier.

Se også: Dansk greve og prinsesse hemmeligt gift

Her lyder det, at hun er blevet fyret fra det populære realityprogram. Hvilket naturligvis ikke er sandt.

'Ser du en artikel, hvor jeg græder (umådelig dårligt redigeret), og der står, at jeg er fyret fra 'Familien fra Bryggen', hvorefter artiklen slår over i noget med nogle åndssvage cremer, så skal du ikke tro på det, men bare anmelde, anmelde, anmelde, skriver Geggo i et opslag på Facebook.

Her fortæller hun, at hun har slettet et tidligere opslag om sagen, fordi folk misforstod - eller ikke læste opslaget igennem - hvilket medførte, at flere af hendes 213.000 følgere på Facebook pludselig gik ind og fulgte det falske site.

'Jeg har slettet opslaget med den falske side, der bruger mig som reklame for deres crap - jeg kunne se flere skrev, de havde købt produktet på siden, og de steg i likes på deres side. Heldigvis forstod de fleste godt, at siden er scam - men nogle læser ikke min tekst om, at de skal anmelde, fordi artiklen fylder mere i deres feed på Facebook. Det er ikke deres skyld, det er bare en ærgerlig misforståelse,' skriver Geggo.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar til sagen fra Stephanie 'Geggo' Salvarli.

Geggo og Cengiz blev i april gift og holdt bryllup på Kokkedal Slot. Foto: Jonas Olufson
Geggo og Cengiz blev i april gift og holdt bryllup på Kokkedal Slot. Foto: Jonas Olufson

Fuldstændigt utilgiveligt
TV3-profilen er langt fra den første kendis, som oplever at blive misbrugt i falske annoncer på internettet. Også Mascha Vang, Sarah Grünewald, Cecilie Frøkjær og Dennis Knudsen har tidligere været blikfang for falske annoncer online.

- Den kører på Facebook. Ifølge annoncen skulle jeg åbenbart anbefale en eller anden videnskabelig lægecreme, jeg aldrig har hørt om, har Dennis Knudsen tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Linse og Mikkel Kesslers shows 'The Kesslers' bliver alligevel ikke til noget. Foto: Philip Davali Danske kendte - 13. maj. 2019 - kl. 20:11 Linse aflyser alt: Dårlig stil!

Han kunne berette, at flere af hans følgere allerede var røget i fælden og havde købt produktet.

- Jeg synes, det er fuldstændigt utilgiveligt, at nogen prøver at tage røven på en masse mennesker økonomisk. De ender med at købe katten i sækken, sagde Dennis Knudsen og rundede af.

- Jeg tager stor afstand fra det, og jeg er ked af, at folk skal forulempes og miste deres penge på en falsk reklame.