Geggo og Cengiz: Alba har ændret sig meget

Det yngste familiemedlem hos 'Familien fra Bryggen' er ved at blive et lille menneske, fortæller Cengiz

I februar sidste år blev Stephanie ’Geggo’ Christiansen og Cengiz fra 'Familien fra Bryggen' forældre for første gang, da lille Alba kom til verden.

Godt halvandet år er gået, og Alba har ændret sig meget.

- Der er fuld fart på Alba, det er lige før, hun skal have microport på. Hun snakker, pludrer, går, løber og leger. Hun er ved at blive et lille menneske, smiler Cengiz, der hurtigt bliver afbrudt af fruen.

- Hvad? Hun er da et lille menneske, udbryder Geggo, da Ekstra Bladet snakker med parret.

Og så skal man som mand forklare sig.

- Ja, men hun får mere og mere personlighed og kan flere og flere ting, lyder det fra Cengiz.

Linse Kessler og resten af familien vender tilbage til skærmen. Foto: Jonas Olufson Danske kendte - 7. sep. 2017 - kl. 18:18 Linse: Sådan har de forandret 'Familien fra Bryggen'

Det kan Geggo godt give ham ret i.

- Det er rigtigt, hun er den fedeste person, jeg kender i hele verden. Hun er bare speciel, men det synes alle forældre nok, siger Geggo.

Da Alba kom til verden, syntes hun også, at Alba var det smukkeste lille barn, men når hun i dag ser tilbage, medgiver hun, at det nok ikke var helt sandt.

- Når man lige har født, så synes man, at ens barn er så smukt, at man ikke engang vil tage det med ud på gangen, for så bliver de andre misundelige. Når man kigger tilbage, kan man godt se, at hun havde blop-øjne og var helt babytrykket ved fødslen. Men dengang syntes jeg, at hun var så smuk, at hun overstrålede det hele. Nu kan vi godt sige, at hun har vokset sig pænere, griner Geggo.

Linse Kessler var under kniven i sidste uge og overlæben er derfor stadig hævet. Foto: Jonas Olufson Danske kendte - 5. sep. 2017 - kl. 16:08 Langt foran Gustav: Så meget har Linse brugt på operationer

Far Cengiz er begyndt at spille fodbold med datteren ude i haven, og i det hele taget kan parret mærke, hvordan Alba kan og forstår mere og mere.

- Hun siger masser ord, og hun forstår meget. Hvis du siger, Alba vil du i bad, så svarer hun ja eller nej. Hun forstår det fuldstændigt, men hun kan ikke sige sætninger, siger Cengiz, der bliver suppleret af Geggo.

- Og det fede er, at hvis man sidder i sofaen og siger ’Alba hent lige den der’, så går hun over og henter. Det er derfor, man får børn, griner hun.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen