Geggo og Cengiz bryder tavsheden efter hemmeligt bryllup

Både Geggo og Cengiz deler nu billeder fra deres store bryllupsweekend

Bruden ankom i stor limousine til det hemmelige bryllup. Video: Nanna Bay Madsen

Siden Geggo og Cengiz blev gift ved et storstilet bryllup på Kokkedal Slot i weekenden, har det været tavst fra brudeparret, der ikke har givet meget lyd fra sig på de sociale medier eller delt billeder fra den store dag.

Men nu bryder de begge tavsheden efter brylluppet.

Det sker på Instagram, hvor de begge har delt billeder, hvor de er fotograferet sammen efter vielsen.

'En helt igennem fantastisk bryllupsweekend er slut, og jeg har fået min kone med hjem! Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg glæder mig til, at jeg skal tilbringe resten af livet med dig', skriver Gengiz til billedet af ham og Geggo i deres stiveste puds.

Også Geggo har lagt et billede op på Instagram fra bryllupsdagen, hvor Cengiz kysser hende på kinden.

'Den mest fantastiske weekend i mit liv. Jeg har aldrig været mere forelsket', skriver Geggo til billedet.

Ekstravagant bryllup
Man skal ikke have set meget af 'Familien fra Bryggen' for at konstatere, at det ikke er en helt almindelig familie, der portrætteres i TV3's succesfulde realityserie.

Derfor kommer det nok heller ikke bag på nogen, at lørdagens stort anlagte bryllup på Kokkedal Slot i Nordsjælland fik så hatten ikke bare passede, men blæste fuldstændigt af.

Selvom Geggo og Cengiz ikke har delt billeder og videoer fra den store dag før nu - sandsynligvis fordi festen skal gemmes til TV3, der har lovet, at der på torsdag vil blive vist reportage fra årets realitybryllup, så er det ikke alle, der har kunnet holde kortene tæt ind til kroppen.

Hvis man kigger lidt rundt på Instagram, er det dog ikke svært at danne sig et ret godt indtryk af, hvor vild festen var.

Geggo og Cengiz blev gift på Kokkedal Slot. Gæsterne tjekkede allerede ind fredag. Foto: Tariq Mikkel Khan
Geggo og Cengiz blev gift på Kokkedal Slot. Gæsterne tjekkede allerede ind fredag. Foto: Tariq Mikkel Khan

Blandt andet blev der leveret sushi via helikopter.

En del af den musikalske underholdning ved festen blev leveret af en af dette års 'X Factor'-profiler Patrick Smith, der takkede for de mange smukke ord, han havde fået med på vejen på Instagram af Geggo, inden han blev 'smidt ud, forrådt og bedraget', som han sagde med et glimt i øjet, hvortil Geggo sagde: 'Jeg er din største fan'.

Aftenen bød desuden på et storstilet ild- og fyrværkerishow med dunkende bas og høj musik, der ser ud til snildt at kunne konkurrere med Tivoli.

Tv-fotografer sørger for at forevige alt fra  brylluppet i den kendte reality-familie. Foto: Jonas Olufson Danske kendte - 27. apr. 2019 - kl. 15:11 Geggo blev hvid brud på slottet

Som Ekstra Bladet lørdag kunne fortælle, blev der fragtet et massivt mobildiskotek til Kokkedal Slot, og at dømme efter videoer fra festen blev det blandt andet benyttet til at levere tonerne til en imponerende, koreograferet danserutine fremført af Geggo og Cengiz, der gav den gas på dansegulvet til tonerne af blandt andet MC Hammers 'U Can't Touch This', James Browns 'I Feel Good' og sangen 'Greased Lightnin' fra musicalen 'Grease'

Tidligere på dagen var Geggo ankommet til slottet i en stor, hvid limousine, hvorefter hun blev ført op til tonerne af strygere. Efterfølgende fik musikken fuld gas med sangen 'Shut up and dance'.

Anden gang er lykkens gang
Geggo og Cengiz blev allerede mand og kone for to år siden i Las Vegas, men det har dog hele tiden været meningen, at de også skulle giftes i Danmark.

For nylig kom det frem, at deres amerikanske vielse ikke er gyldig herhjemme.

- Vi fik aldrig afleveret papirerne efter vores bryllup i Las Vegas på kommunen herhjemme inden for tidsfristen, forklarede 29-årige Geggo til Billed-Bladet for nyligt.

Indtil for nylig drev de skønhedssalonen La Lotus på Amagerbrogade i København, men parret valgte at lukke salonen 1. april i år.

I den nye sæson af 'Familien fra Bryggen' har man kunnet følge parrets bryllupsplaner. Sidste afsnit i denne omgang bliver sendt torsdag 2. maj.

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Geggo og Cengiz i forbindelse med brylluppet, men uden held.