Geggo om forlovelse: Han tog virkelig røven på mig

Der var ingen ring på Bryggen-pigens finger, men det var der en simpel forklaring på

Det var to smilende tv-stjerner, der lørdag troppede op på den røde løber ved Tvprisen i det indre København.

Sent fredag aften landede Geggo og Cengiz i Københavns Lufthavn. Ikke længere som blot kærester, men nu som forlovede. På den tre uger lange ferie i Thailand valgte Cengiz nemlig at tage fusen på Geggo med et frieri, der var stik modsat det, hun havde bedt om.

- Han tog virkelig røven på mig. Jeg havde egentlig sagt til Cengiz, at han aldrig nogensinde måtte fri til mig på kamera, hvis han en dag skulle få lyst til at fri. Men det var han fuldstændigt ligeglad med, forklarede Geggo på den røde løber, mens en klukkende Cengiz stod ved siden af.

Se også: Geggo afslører stor nyhed: Cengiz har friet

Derfor må hun ikke afsløre for meget om selve frieriet, da det skal vises i den kommende sæson af ’Familien fra Bryggen’.

- Men jeg kan afsløre, at han er den vildeste romantiker – og meget mere end man umiddelbart skulle tro, sagde hun.

På den røde løber stod Geggo uden den store ring på fingeren, men det var der ikke så meget dramatik over.

- Den er for stor, så jeg tør ikke at have den på, før den er lavet mindre. Den er altså for dyr til, at jeg bare lige taber den.

Se også: Geggo om Moppers død: Forbliver en hemmelighed

Cengiz fortæller, at det tog ham godt et halvt år at planlægge ægteskabstilbuddet, og Geggo er allerede begyndt at tænke i bryllupskjoler.

- Jeg har mange idéer, men jeg har ikke lagt mig fast på noget. Den skal være specialsyet, og jeg tror, det skal være en stor prinsessekjole. Måske lidt vintage-lignende med lidt guld, men jeg ved det ikke endnu. Den skal i hvert fald være stilet og lækker, lød det fra den kommende hustru.

Det ligger endnu ikke fast, hvornår brylluppet skal stå. Den nye sæson af ’Familien fra Bryggen’ har premiere i slutningen af februar.

Mest læste i flash!
Hent flere