Geggo om Moppers død: Forbliver en hemmelighed

Stephanie 'Geggo' Christiansen afslører, at Moppers sygdom forbliver en hemmelighed - det var nemlig Moppers ønske

Mopper gik bort den 21. november efter en kortere sygdomsperiode. Da familien fortalte til offentligheden, at Mopper var syg, ville de ikke fortælle hvad hun fejlede - og det forbliver sådan.

Det fortæller Moppers barnebarn, Geggo, på sin sin blog.

- Det var Moppers eget ønske, imens hun levede, at vi ikke delte med offentligheden, hvad hun fejlede, før hun var rask (hun var sej den gamle, hun troede helt til det sidste på, at hun snart var frisk igen), skriver Geggo.

Da der sidst var pressemøde på 'Familien fra Bryggen' var både Linse og Mopper med. Foto: Philip Davali Danske kendte - 7. sep. 2016 - kl. 10:57 Linse afslører: Mopper er alvorligt syg

Efter Mopper gik bort i November, fortæller Geggo at nogle måske ville mene, at så kunne man jo bare fortælle, hvad hun fejlede, men det afviser Geggo. Sygdommen vil fortsat forblive en hemmlighed.

- For mig (og min familie) er det en selvfølge, og ren respekt at det skal forblive hemmeligt, for hun blev jo aldrig rask. Nogle ting må man gerne holde for sig selv, skriver Geggo på sin blog.

På et pressemøde i september sidste år, fortalte Linse, at de havde kendt til sygdommen i fire måneder, og Mopper ikke ønskede, at offentligheden skulle kende til hvad hun fejlede - selvom de vidste hun var dødeligt syg.

- Hun er alvorligt syg. Og vi snakker egentlig ikke om det. Det har Mopper ikke lyst til, at vi snakker om, hvad der er galt. Vi fik det at vide for fire måneder siden.

Mest læste i flash!
Hent flere