Geggo opereret: - Jeg var i tvivl, om jeg var for ung

Brygge-pigen har fået opereret sine tunge øjenlåg

Stephanie 'Geggo' Karma har være under kniven. Foto: Privat
Stephanie 'Geggo' Karma har være under kniven. Foto: Privat

Når Stephanie 'Geggo' Karma for tiden render rundt med store solbriller, skyldes det ikke udelukkende det forrygende danske sommervejr, men derimod at den 28-årige realitystjerne har været under kniven.

Det skriver hun på sin Instagram-profil, der følges af mere end 480.000.

'Jeg går og ser lidt fjollet ud for tiden. Det gør jeg, fordi jeg endelig har taget beslutningen om at få opereret mine tunge øjenlåg - jeg glæder mig sådan til at se resultatet, og til ikke længere at behøve løfte mine bryn til klovne-højde for at se nogenlunde frisk ud på et billede.'

'Jeg skal nok holde jer opdateret med før/efter billeder og info om hele forløbet. Lige nu ligner jeg noget der er løgn...' tilføjer hun.

Om beslutningen om at blive opereret fortæller hun til Ekstra Bladet:

- Jeg har tunge øjenlåg har har egentlig altid haft det. Det er bare blevet værre med årene.

Er det ikke tidligt at få lavet som 28-årig?

Jeg var faktisk også i tvivl, om jeg var for ung, men fandt ud af, at det er helt normalt i min alder og også yngre. Jeg tror, jeg bliver SÅ glad for det, slår hun fast.

Bryllupsklar
Geggo, der er mor til toårige Alba med manden Cengiz Savarli, planlægger for tiden parrets andet bryllup, som vil kunne følges i 'Familien fra Bryggen' til efteråret, skriver hun på sin blog.

Parret blev hemmeligt gift sidste år i Las Vegas. Det afslørede Ekstra Bladet i november.

Stephanie 'Geggo' Karma og Cengiz Savarli sammen på den røde løber tidligere på året. Foto: Mogens Flindt
Stephanie 'Geggo' Karma og Cengiz Savarli sammen på den røde løber tidligere på året. Foto: Mogens Flindt

Nygifte Geggo vil ikke nøjes med et enkelt bryllup. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Geggo afslører: Sådan bliver mit bryllup nummer to

Det er ikke første gang, at Brygge-pigen får forskønnet sit udseende.

Som bare 18-årig fik hun opereret sine bryster større - noget hun dog endte med at fortryde senere hen, har hun forklaret på bloggen.

- Jeg fik opereret større bryster da jeg var 18 år, et valg jeg har fortrudt i mange år, da jeg faktisk elskede mine små naturlige bryster, og dengang tog en alt for hurtig u-overvejet beslutning. Lidt ligesom jeg gjorde med mine tatoveringer. Dem kan jeg dog, og er jeg i gang med at, fjerne, babserne er det lidt anderledes med. Hvis jeg tog mine implantater ud nu, ville jeg højst sandsynligt stå med to tørre te-poser, som en kirurg fortalte mig, skrev hun for et år siden.

Også hendes mor, Linse Kessler, er kendt for at have været under både kniven - og nålen - adskillige gange. Senest fik hun tidligere på året en meget markant tatovering på halsen, som hun nu af og til ser sig nødsaget til at dække.

Linse Kessler og resten af familien vender tilbage til skærmen. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Linse: Sådan har de forandret 'Familien fra Bryggen'