Gift ved første blik: Nu sælger Jakob vielsesringene

Jakob og Katrines vielsesringe kommer nu på auktion - og pengene går til Børnecancerfonden

Jakob og Katrine blev gift den allerførste gang, de så hinanden. (Foto: DR)
Jakob og Katrine blev gift den allerførste gang, de så hinanden. (Foto: DR)

Da 'Gift med første blik' sidste efterår løb over skærmen, lå det virkelig længe i kortene, at Jakob og Katrine skulle leve lykkeligt til deres dages ende.

Men sådan gik det desværre ikke. De forblev kærester, da kameraerne slukkede, og Jakob og Katrine nåede også at flytte sammen, inden de måtte sande, at det ikke skulle være dem.

Men nu kommer der alligevel noget godt ud af deres arrangerede tv-ægteskab. Sammen har det tidligere par nemlig besluttet at sælge deres vielsesringe og give pengene til velgørenhed.

Sådan ser Jakob og Katrines ringe ud. (Privatfoto)
Sådan ser Jakob og Katrines ringe ud. (Privatfoto)
 

Det er Jakob Bay, der har haft ringene liggende og som nu står for auktionen via organisationen FundRacers, som han har startet til fordel for Børnecancerfonden.

- Jeg vælger at sælge ringene, fordi jeg ikke skal bruge dem til noget. Det er et lukket kapitel for mig, og hvis jeg kan gøre noget godt ved at bortauktionere dem, er det helt sikkert det værd. Jeg har mange andre gode minder fra den tid, og har ikke brug for et par vielsesringe der ligger og støver, siger han til Ekstra Bladet.

Ringene blev købt samme morgen som brylluppet stod på Københavns Rådhus for rullende kameraer.

- Det var lidt specielt, fordi ringstørrelsen var så den eneste information jeg havde om min kommende brud, mindes Jakob Bay.

Byd, byd, byd!
Det er i forbindelse med denne uges Knæk Cancer, at han har valgt at finde ringene frem for at sælge dem.

- Jeg håber, at få en masse virksomheder til at byde på ringene, så vi kan få samlet en masse penge ind. Alt går naturligvis ubeskåret til Børnecancerfonden, siger Jakob Bay.

Man kan følge auktionen her