Go'aften darling: Derfor dater jeg ikke fans

Michèle Bellaiche leder ikke efter en mand. Og selv hvis hun gjorde, tager hun ikke imod tilbud fra mænd, der har set hende på tv

Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche har for nylig fejret 20 års venskab. Foto: Mogens Flindt
Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche har for nylig fejret 20 års venskab. Foto: Mogens Flindt

Michèle Bellaiche leder ikke efter en mand, selvom hun er single. Den blonde tv-darling fra Go'aften Danmark har det nemlig så godt lige præcis der, hvor hun er. Men selv hvis kærligheden dukkede op, afviser hun muligheden for, at den kunne komme fra en mand, der tager kontakt, efter at have set hende på tv. Det fortæller hun i et stort interview med 'Alt for Damerne'.

Dater ikke fans
Den smukke journalist er en ombejlet en af slagsen. For i sit arbejde som vært på Go'aften Danmark er der mange mænd, der ser hende på skærmen, og beslutter sig for at tage beundringen et skridt videre. Michèle Bellaiche modtager nemlig en del tilbud fra mænd, der synes, hun er dejlig, men ingen af dem har i virkeligheden en chance.

- Jeg skal se en mand i øjnene for at falde for ham. Ellers kan jeg ikke mærke ham. Det er derfor, jeg ikke tager imod de tilbud, jeg får fra mænd, der har set mig i Go'aften Danmark. Og jeg går da sikkert glip af en masse søde mænd på den konto, men jeg har simpelthen ikke lyst til at åbne den dør, siger Michèle Bellaiche til 'Alt for Damerne'.

Balancen er på den måde skæv fra start, når fans opsøger tv-værten med søde beskeder. De har nemlig sat hende op på en piedestal, der på den måde skaber en ubalance, inden et forhold overhovedet er begyndt. Og netop balance i et forhold er vigtigt for Michèle Bellaiche. Hun og hendes fremtidige partner skal have et forhold, der er ligevægtigt.

Seneste flamme
Sidst, tv-værten åbnede døren for kærligheden, var, da hendes daværende kæreste, Kasper Daugaard, flyttede ind hos hende i 2013. Det tidligere bandmedlem i 'Lukas Graham' boede ved tv-værten i et års tid, indtil de gik fra hinanden. Og siden har der ikke været en mand i Michèle Bellaiches liv.

Kasper Daugaard på keyboard under 'Lukas Graham's koncert på Tønder Festival 2013. Foto: Per Lange
Kasper Daugaard på keyboard under 'Lukas Graham's koncert på Tønder Festival 2013. Foto: Per Lange

Se også: Tv-vært kærester med Lukas Grahams pianist

For tiden ser den populære tv-vært nemlig ikke nogen, men hun opsøger det heller ikke.

- I det øjeblik man leder, så mangler man noget i sit liv, og det gør jeg ikke. Jeg har masser af kærlighed i mit liv. Men det betyder ikke, at jeg er lukket helt af. Jeg er ikke blevet mandehader. Jeg elsker mænd, siger Michèle Bellaiche.

Men selvom hun ikke udelukker kærligheden, så lukker hun den heller ikke ind - i hvert fald ikke i sit hus. Michèle Bellaiche er nemlig sikker på, at hun ikke skal have flere børn, og dermed mener hun ikke, at hun behøver at bo med en fremtidig kæreste. Hun fortæller til 'Alt for Damerne', at hun ikke gider diskutere, hvem der skal tage opvasken, og at det i det hele taget er lettere at bo hver for sig.

Alenemoren fortæller desuden, at hendes børn ikke har brug for endnu en faderfigur, da de allerede har en del af slagsen.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere