Gravide Blå øjne: Baby tager mit tøj-værelse

Julie Rugaard glæder sig til familie-forøgelsen, men det har dog en vis kedelig omkostning

'Blå Øjne' med voksende mave. Foto: Anthon Unger
'Blå Øjne' med voksende mave. Foto: Anthon Unger

Sangerinden og radioværten Julie 'Blå Øjne' Rugaard kan ikke længere skjule, at hun er gravid, hvilket hun nu heller ikke ønsker at gøre.

- Nu fik jeg jo en ung kæreste, og han har ingen børn, så han skal da også opleve at blive far, fortæller Julie, der er 23 uger inde i graviditeten.

Se også: 'Blå Øjne'-Julie er gravid

I forvejen har hun en 10-årig datter fra et tidligere forhold, og hun erkender da, at det er mærkeligt at skulle begynde forfra, 'når ens datter endelig er blevet stor nok til selv at kunne tage bussen'.

Elsker mit walk in closet
Ikke desto mindre glæder hun sig til familieforøgelsen, der dog får den - for hende - kedelige omkostning, at hun må vinke farvel til sit 'walk in closet', hvor alt hendes tøj og de mange sko er blevet opbevaret.

- Enhver kvinde elsker at have et walk in closet, men vi har kun et lille, ekstra værelse, og det skal babyen naturligvis have til den tid.

Se også: Julie 'Blå Øjne': Min far skulle smides på gaden

- Hvad gør du så?

- Jeg må nok tage de 10 bedste af det hele, og så gå i en genbrug-forretning med resten.

Kæresten hedder Mads Hansen, 32 år revisor.

- Så nu har jeg også en til at tage sig af min selvangivelse, så jeg ikke risikerer en gentagelse af oplevelsen for nogle år siden, hvor jeg fik tre indbetalings-kort fra Skat på i alt en halv million kroner. Den skulle lige sluges. Heldigvis viste beløbet sig for højt, da der blev regnet efter.

Sådan så Julie Rugaard ud i 2003, da hun storhittede med popsange (Foto: Klavs Bo Christensen) Dans med de kendte - 4. jun. 2014 - kl. 07:04 TV: Eks-popstjerne leger kun med musik i fritiden

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere