Gravide Geggo mistede sit barn

Gik rundt med dødt foster i en uge: Den 25-årige Brygge-pige aborterede i starten af februar ufrivilligt

Stephanie Christiansen mistede i slutningen af februar et planlagt barn. (Foto: Linda Johansen)
Stephanie Christiansen mistede i slutningen af februar et planlagt barn. (Foto: Linda Johansen)

Det skulle have været en af de lykkeligste perioder i livet. Men det blev ændret brat, da Stephanie Christiansen - kendt fra 'Familien fra Bryggen' - i slutningen af februar mødte op til scanning med sin kæreste Cengiz.

- Vi troede, vi skulle til en almindelig hygge-scanning og se hjerteblink, og om det hele var, som det skulle være, fortæller Stephanie Christiansen til Ekstra Bladet og tilføjer en trist detalje:

- Men beskeden var, at hjertet ikke længere slog. Det var en missed abortion simpelthen. Fosteret havde været dødt i en uge.

Se også: Slik-sulten Geggo præsenterer kæresten

Og den triste besked kom selvfølgelig som et chok for både hende og kæresten Cengiz.

- Vi havde slet ikke troet, det kunne ske. Vi tænkte, at når alt forløb, som det skulle, ingen blødning eller smerter, så var alt ok, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under videoen...

Stephanie Christiansen har tidligere været tilbageholdende med at vise kæresten frem i reality-programmet 'Familien fra Bryggen'. Men for ikke længe siden dukkede han op i programmet. (Video: TV3)

Kæresteparret kunne slet ikke forstå, hvordan det kunne ske. Især fordi Stephanie Christiansen havde været opmærksom på at spise sundt.

- Jeg har måske spist lidt rigeligt, men det er vel ikke skadeligt, og jeg hverken ryger eller drikker, siger hun.

Se også: Geggo i kovending: Fjerner sine tatoveringer

Heldigvis kunne hun og kæresten hjælpe hinanden i gennem den svære tid.

- Vi er bedste venner, og vi blev lige kede af det. Cengiz er en fantastisk kæreste og jeg kunne ikke forestille mig nogle kunne støtte mere end hvad han gjorde, fortæller hun og fortsætter:

- Vi er i forvejen rigtig meget sammen, men vi købte masser af mad og slik, og så hoppede vi i seng og spiste os tykke og forsøgte at være positive. Selv om det var svært.

Geggo til pressemødet på den nye sæson af 'Familien på Bryggen'.

Se også: Geggo smadrer bil: Det var ikke mig!

I dag er Stephanie og Cengiz ok. Den triste dag er kommet på afstand, og det er fortsat parrets plan, at de skal have børn sammen:

- Denne oplevelse har faktisk bare gjort os endnu mere sikre, end vi var i forvejen. Cengiz vil have to børn, en dreng og en pige. Og jeg vil have tre. Men mon ikke, at jeg nok skal få min vilje? siger hun.

Paparazzi - 13. jan. 2015 - kl. 21:09 TV: Her er Geggo involveret i årets skandale

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere