Gravide Geggo: Troede jeg havde mistet barnet

Stephanie fra 'Familien fra Bryggen' fik et chok, da hun tidligt i sin graviditet begyndte at bløde

Geggo gør sin mor, Linse Kessler, til mormor, når hun i slutningen af januar eller starten af februar føder sit første barn. (Foto: Linda Johansen)
Geggo gør sin mor, Linse Kessler, til mormor, når hun i slutningen af januar eller starten af februar føder sit første barn. (Foto: Linda Johansen)

Højgravide Stephanie, også kaldet 'Geggo', fra TV3's realityserie 'Familien fra Bryggen' har termin om få uger og glæder sig til at møde sit og kæresten Cengiz' ønskebarn.

- Lad min mave være, lyder det fra Geggo. (Arkivfoto: Linda Johansen). Danske kendte - 18. okt. 2015 - kl. 23:55 Geggo træt af at blive befamlet

Graviditeten er forløbet helt efter bogen, men da hun var ganske få uger henne, fik Geggo noget af et chok. Det fortæller hun om på sin blog.

Den 24-årige realitydeltager var i starten af sin graviditet nemlig stadig mærket af, at hun få måneder tidligere havde en spontan abort.

Se også: Mopper synes oldebarn ligner en gris

- Jeg skal være ærlig og indrømme, at selv ved lidt luft i maven var jeg overbevist om, at nu havde jeg mistet barnet igen. Jeg blødte faktisk i uge 7 og tudede som en lille pige, for jeg var sikker på, at nu var det slut. Igen, fortæller hun ærligt på bloggen.

Parret blev henvist til en scanning, hvor de til deres store lettelse både kunne se hjerteblink og høre hjertelyd.

Se også: Linse om sit barnebarn: Bare det ligner mig

Helt frem til den såkalte gennemscanning omkring graviditetens 20. uge var Geggo nervøs og fik hjertebanken og svedeture, når hun skulle scannes. Heldigvis uden grund, for parrets datter er helt igennem sund og rask.

Nu ser hun frem til at blive mor.

Se også: 'Familien fra Bryggen' flade af grin: Geggo driller Mopper

- Jeg ved jo udmærket godt, at det bliver den største oplevelse i hele mit liv. Jeg bliver mor, Cengiz bliver far – og jeg glæder mig så meget, at jeg faktisk helt får tårer i øjnene bare af tanken, skriver hun.

Seerne skal ikke regne med at komme med til fødslen i 'Familien fra Bryggen'.

- Men I vil selvfølgelig få vores lille vidunder at se i større eller mindre omfang, lover Geggo.

Mor Linse mangler action på lagnet, så Geggo forsøger at finde hende en date. (Foto: Linda Johansen) TV - 5. nov. 2015 - kl. 17:58 'Familien fra Bryggen': Geggo vil finde en mand til Linse

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen