Gravide Stine Kronborg: Folk vil have mit barn

Bloggeren har fået mange henvendelser, efter hun har fortalt om sin graviditet

Stine Kronborg var vært ved Reality Awards tidligere i år, hvor hun viste kavalergangen frem.

Det var ikke helt planlagt, at Stine Kronborg skulle være gravid. Det fortalte hun onsdag på sin blog.

 - 'Fuck. Er jeg mon gravid? Og hvornår er det lige sket, da mit sexliv i store perioder er helt stille,' spurgte den 37-årige fitnessmodel og bodybuilder.

Tre positive graviditetstest og en begyndende bule på maven taler deres tydelige sprog.

- Hvis der ikke er en baby derinde, ved jeg ikke, hvad det er. Der er i hvert fald noget derinde, der vokser, siger Stine Kronborg til Ekstra Bladet.

Stine Kronborg om graviditet: Sket er sket. Foto: Mogens Flindt. Danske kendte - 6. jul. 2016 - kl. 11:52 Stine Kronborg i tvivl om sin graviditet

Da hendes menstruationer har været uregelmæssige gennem længere tid, har hverken hun eller lægen kunnet regne sig frem til, hvor langt hun er henne.

I stedet skal hun scannes, så man ved at se på fosterets størrelse kan vurdere, hvor mange uger henne i graviditeten, hun er.

Stine Kronborg var i sit blogindlæg hudløst ærlig om, at hun endnu ikke ved, om hun vil gennemføre graviditeten eller have en abort.

- Lige nu tænker jeg mest på, om det er sundt og rask. Jeg tænker også, at selv om jeg kan træffe et valg om at beholde det, er det alligevel ikke helt så enkelt. Barnet kan være dødfødt, og der er så mange andre ting, forklarer hun.

Stine Kronborg er kendt for at være hende den stærke. Derfor er det svært pludselig at føle sig sårbar. Privatfoto Tæt på Kronborg: Det har brændt sig fast, at jeg ikke kunne redde min far

Uanset hvad hun ender med at vælge, er Stine Kronborg glad for, at hun har været ærlig om sit dilemma.

- Forhåbentlig kan folk lære noget. Det er jo noget, der sker for mange. Jeg har fået utroligt mange søde henvendelser, også fra folk, som ikke selv kan få børn. De har sagt, at de gerne vil have mit barn, griner Stine Kronborg.

Før hun tager stilling til noget som helst, skal hun dog igennem mave-scanningen, som hun er på vej til i bil, da Ekstra Bladet taler med hende.

- Du får ikke noget ud af mig bagefter. Jeg skal lige sunde mig, lyder det fra bloggeren.  

Foto: ekstrabladet/AP Dans med de kendte - 27. mar. 2016 - kl. 13:36 Sådan sang Stine Kronborg foran spejlet

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen