Gustav: Derfor har jeg ikke haft en kæreste

Reality-stjernen Gustav Salinas er i et forhold, men det er 'kompliceret'

Gustav fortæller, hvad han falder for ved en fyr.

Den ukronede konge af reality-tv, 25-årige Gustav Salinas, har snart været med i næsten alle reality-programmer.

De danske tv-seere stiftede første gang bekendtskab med den kræsne latino i 'Dagens Mand', hvor han gjorde alt for at fornærme de udvalgte singlefyre, og sidenhen huserede han i 'For lækker til Love, hvor han aldrig nåede til mere end et par dates med de stakler, der turde gå ud med ham.

Kunne ikke få lov at få en kæreste
- Det var sjovt at være med i 'For lækker til Love', men det har også været hårdt. Jeg har lavet 86 afsnit, og jeg lavede det fire år i træk, og der kunne jeg ikke få lov til at få nogen kærlighed. For hvis jeg fandt en kæreste, kunne jeg ikke få lov at være med mere, fortæller Gustav, der sagde nej til den sidste sæson af programmet for netop at finde kærligheden. Alligevel har han ikke vist nogen fyr frem på den røde løber, hvor han ellers er ugentlig gæst.

Fucked up kærlighedsliv
- Hvordan kan det være, at vi aldrig har set dig med en kæreste?

- Mit kærlighedsliv har altid være fucked up.

- Jeg har haft meget succes. Jeg har rejst hele Jorden rundt og tjent mange penge - drømmescenariet for mange unge. Men kærligheden, den har aldrig været der, og det har været hårdt, for når man har succes, vil man gerne have nogen at dele den med.

Der er sket en stor forandring med Gustavs ansigt de seneste syv år. 
- Når jeg ser tilbage på mig selv, til hvor jeg er nu, så har jeg det meget bedre med mig selv nu, siger Gustav. (Fotocollage: Instagram, Jakob Mydtskov/TV2) Danske kendte - 5. dec. 2015 - kl. 10:06 Vild forvandling: Så meget har Gustavs ansigt kostet

Kompliceret kærlighed
- Har du fundet kærligheden nu?

- Det er svært at sige. Jeg har set en i et stykke tid, som jeg virkelig godt kan lide, men det er meget kompliceret, siger Gustav og fortsætter:

- Når man har været single i så mange år, så bliver man vant til, at det skal gå efter min retning. Og så er det rigtig svært at gå på kompromis.

- Som kendt må du få mange tilbud. Kan du sortere i dem, der vil have dig, og dem der vil have 'Gustav fra tv'?

- Det kan godt være svært. Jeg ville ønske, jeg bare kunne sige; 'det kan jeg sagtens'. Selvfølgelig kan jeg godt tvivle nogle gange, og tænke; 'okay, er han sammen med mig, fordi jeg kan invitere ham et eller andet sted hen', men så kan man også omvendt sige; 'er jeg sammen med ham, fordi han er pisselækker'. Så på den måde tænker jeg, at inderst inde er vi alle sammen overfladiske, siger Gustav reflekteret.

Børn kommer ikke til at ske for mig
- Vil du være far på et tidspunkt?

- Jeg vil gerne, men jeg tror ikke, det kommer til at ske, fortæller Gustav og uddyber:

- Jeg tror, jeg er så besat af at have succes i mit eget liv og være sulten efter oplevelser, at børn vil ødelægge min drøm om succes, siger Gustav ærligt.

Tereza Prazeres havde vundet et møde med sit store idol, Gustav Salinas ved at deltage i en konkurrence på Ekstra Bladet Flash på Facebook. Hun stillede mange spørgsmål til reality-stjernen, som hun kender fra tv - og fik naturligvis også et stort kram. (Foto: Philip Davali)
Tereza Prazeres havde vundet et møde med sit store idol, Gustav Salinas ved at deltage i en konkurrence på Ekstra Bladet Flash på Facebook. Hun stillede mange spørgsmål til reality-stjernen, som hun kender fra tv - og fik naturligvis også et stort kram. (Foto: Philip Davali)
 

Gustav Salinas er vært på Reality Awards, som du kan følge på ekstrabladet.dk mandag aften

Mest læste i flash!