Gustav har fundet sin stripper: Han er høj og fræk

Realitystjernen fejrer sin fødselsdag omgivet af venner - og en stripper. Men hvor gammel bliver han egentlig?

Gustav Salinas i anledning af Reality Awards. Foto: Philip Davali / ritzau
Gustav Salinas i anledning af Reality Awards. Foto: Philip Davali / ritzau

Mandag skrev realitystjernen Gustav Salinas på Facebook, at han ledte efter en stripper til sin fødselsdag, der 'skal være høj, muskuløs, flot og ikke se billig ud'.

Og opslaget gav pote! Der gik ikke mindre end et døgn, før Gustav fandt den 'perfekte' stripper til sin fest.

- Han er høj, fræk, har tatoveringer på siden, blondt hår og kæmpe store hænder. Han ser heller ikke billig ud, men sulten. Rigtig sulten, siger han til Ekstra Bladet, da vi fanger ham på telefonen.

Realitystjernen er vant til et luksuriøst liv med glitter og glamour. Det kommer derfor ikke som en overraskelse, at han holder en kæmpe fest.

- Jeg har inviteret ca. 50 af mine venner til en stor 25-års fødselsdagsfest. Det bliver i indre by med lækre cocktails, sushi, lagkage og nu en stor lækker stripper, fortæller Gustav til Ekstra Bladet.

Den tidligere realitystjerne Gustav Salinas har fået masser af positive kommentarer siden sin seneste skønhedsoperation. Foto: DAVALI PHILIP/POLFOTO Danske kendte Presset Gustav: Ingen sex i ti dage

Holder 25-års fødselsdag - for tredje gang
Realitystjernen og fitnesskongen Gustav Salinas er dog ikke meget for at blive ældre. For nok inviterer han til stor 25-års fødselsdag. Men i virkeligheden er han altså 26 år og fylder 27.

Da Ekstra Bladet spørger, hvordan han har det med at fylde 25 år svarer han promte.

- Ja det har jeg jo prøvet før. Hvis der er nogen til festen, som siger at jeg ser ældre ud, så bliver de smidt ud, siger han med et grin

Han fortæller samtidig, at han kommer til festen uden en mand under armen.

- Jeg har inviteret en masse søde bøsser. Men jeg er stadig single, slår den evigtunge kendis fast.