Gustav: Jeg elsker Disney-film

Når Gustav Salinas skal slappe af, fyrer han op for Pocahontas og de andre Disney-film

Gustav Salinas elsker at drømme sig væk til Disney film med prinser og paladser. (Foto: Anthon Unger)
Gustav Salinas elsker at drømme sig væk til Disney film med prinser og paladser. (Foto: Anthon Unger)

Selv om Gustav Salinas har utrolig travlt til dagligt med tv og private projekter, følger han alligevel godt med i, hvad der sker i dansk tv:

- Det er jeg jo nødt til. Det er vigtigt at vide, hvad der sker inden for ens eget fag.

Men det er ikke kun underholdnings- og reality-tv, der optager ham. 

- Jeg ser alt muligt. På den måde får jeg inspiration. Og man skulle måske tro, det var løgn, men nogle gange ser jeg også intellektuelle programmer. Jeg ser f.eks. TV2 News, fortæller han.

- Hvilket program er du mest glad for, at du har medvirket i?

- Det ved jeg ikke. Jeg vil sige det sådan her: Det program, jeg har lært mest om mig selv ved er helt klart ’Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra!’. Men det var også det hårdeste, værste og mest modbydelige program.

Gustav under optagelserne til programmet. Intet er tilfældigt, og bl.a. denne ankomstsscene måtte tages om og om igen. (Foto: Anthon Unger)

- Det sjoveste program var nok ’Gustav og Linse på udebane’. Mest fordi vi rejste over hele jorden, og alt var betalt.

Gustav er i øjeblikket aktuel i tv-programmet 'Jeg er en celebrity - Få mig væk herrfa!'. (Foto: Anthon Unger) flash - 18. mar. 2015 - kl. 05:59 Gustav: Jeg er flov over, hvad jeg har sagt til folk på TV

- Hvad ser du, når du bare skal slappe af og koble af?

- Så sætter jeg en Disneyfilm på. Jeg ved godt, det er mega barnligt, men jeg elsker bare Disney. Især Pocahontas. Jeg drømmer mig altid ind i de roller. Drømmer at der kommer en prins og tager mig med, og at jeg bor på et palads. Jeg er meget fantasifuld, griner Gustav Salinas.

- Hvad med serier - er du hoppet med på den bølge?

- Jeg er ikke så meget til serier. Hvis jeg ser serier, er det mest spanske. Der er ret mange glamour-serier. Dem kan jeg godt lide, fordi de er mere dramatiske. Men jeg kan da også godt se et afsnit af f.eks. ’Rita’.

Se også: Gustav: - Jeg får ikke en lille pik af en lille bil

Gustav elsker Disney. (Foto: Anthon Unger)
Gustav elsker Disney. (Foto: Anthon Unger)

- Hvad synes du, der mangler på dansk tv?

- Helt klart mit eget program, siger Gustav Salines og slår en høj latter op.

- Men bortset fra det, synes jeg, der mangler noget mere for de unge. F.eks. nogle programmer, hvor der bliver sat fokus på dilemmaer og problemer. Nogle talkshows for unge kunne være fedt.

- Ser du noget i tv, som du er flov over?

- Nej. Men der nogle programmer, hvor jeg måske synes, det er lidt for dårligt, at jeg ser dem. F.eks. de her programmer, som man jo kun ser for at få det bedre med sig selv.

- Hvad er det for nogle programmer?

- ’Luksusfælden’. Hver gang jeg ser det, tænker jeg: Gud, hvor har jeg det godt. Eller ’De Unge Mødre’ og ’Singleliv’, hvor folk bliver udstillet, som om de har det dårligt. Man ser det jo ikke, fordi det er sjovt, for det er jo faktisk ret trist, at de har det sådan.

Se også: Gustavs bil ridset tre gange på to uger

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere