Håndbolddarlingens store sorg: Lillebror er død

Camilla Andersens bror, håndboldspilleren Kristian Røseler Andersen, er død. Han blev 44 år

Camilla Andersen spillede på det danske håndboldlandshold fra 1992-2000, hvor hun var med til at sikre Danmark guldet til både OL, EM og VM. Foto: Astrid Dalum
Camilla Andersen spillede på det danske håndboldlandshold fra 1992-2000, hvor hun var med til at sikre Danmark guldet til både OL, EM og VM. Foto: Astrid Dalum

Efter lang tids sygdom er den tidligere landsholdsspiller Camilla Andersens lillebror, Kristian Røseler Andersen sovet stille ind. Han døde 3.februar og blev bare 44 år gammel.

Kristian Andersen var ligesom sine to søstre Camilla og Charlotte glad for håndbold. I mange år spillede han divisionshåndbold i klubben Virum-Sorgenfri, hvor han var med til at vinde det danske mesterskab i 1997. Det skriver lokalavisen Det Grønne Område.

Æblet faldt ikke langt fra stammen. Begge forældre, Toni Røseler og Gert Andersen, havde hver især lange karrierer på henholdsvis kvinde- og herrelandsholdet.

Facebook mindes klubben ham i et opslag:

'Det er med stor sorg, at vi må meddele, at et af vor tidligere medlemmer Kristian Røseler Andersen er sovet stille ind 44 år gammel. Kristian startede i VSH som ung og spillede hele sin aktive karriere i VSH og var med til at vinde Mesterskabet i 1997.

Kristian var en glad, energisk fighter - altid med et smil på læben. Vores tanker går til hans efterladte.

Tak for alt, Kristian - hvil i fred.'

Bisat torsdag
Kristian Røseler Andersen blev bisat fra Virum Kirke torsdag, hvor kirken var stopfuld med mennesker, der ville give deres endelige farvel.

I stedet for blomster, var det familiens ønske, at man gav et bidrag til Hospice Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup.

Kristian Røseler Andersen efterlader en datter, hustru, sine to søstre og forældre.

Camilla Andersen takker for Ekstra Bladets kondolence, men har på nuværende tidspunkt ikke lyst til at sige mere om tabet.