Hævner sig på larmende naboer

Asger Aamunds støjende naboer skulle lige have lidt af deres egen medicin

Asger Aamund tager hævn over larmende naboer i Tisvildeleje med høj, russisk march-musik. Video: Sebastian Elhøj Nielsen, Frederik Björnemalm og Elias Levysohn

Asger Aamund er blevet godt træt af sine naboer i Tisvildeleje.

Ligesom mange andre danskere får erhvervsmanden nemlig forstyrret sin nattesøvn på grund af høj musik, der brager fra Soundbokse og andre musikanlæg.

Heller ikke hans naboer kunne holde nallerne fra volume-knappen.

Se også: Politiet tog Soundboks fra festglade unge

- I nat blev jeg blæst ud af en tung basgang klokken 02.40 midt om natten, og så tænkte jeg, nu kan det være nok, nu må jeg statuere et eksempel og vise dem, at det ikke går i længden, siger han til Radio Lejet.

Men hævnen er sød, og hævn får han.

Nul musik og nul grill i Nordhavn. Beboerne og bl.a. politiet har indført nye regler. Foto Anthon Unger nationen - 2. jul. 2020 - kl. 13:43 Totalforbud - og seks nye toiletter

Det gør han på Radio Lejet anført af værten Mikael Bertelsen, der i øvrigt er gift med Malou Aamund og derfor svigersøn til 80-årige Asger Aamund.

Russisk march
Et stort musikanlæg bliver sat op i rigmandens have på Nordhusvej og rettet direkte ind mod naboernes hus i de tidlige morgentimer.

- Og så har han været ude og købe en særlig cd med den russiske, Røde Hærs kor, som han vil afspille som hævn mod dem, der har larmet hele natten, forklarer Mikael Bertelsen, tidligere programdirektører for Radio24syv.

Spil musikken, I kan lide, med dem, I kan lide og sørg for, at det ikke betyder, at folk ikke kan lide jer, lyder det fra Jesper, der var med til at stifte firmaet Sounsboks. Privatfoto nationen - 29. jun. 2020 - kl. 16:07 Soundboks-stifter: Folk ville henrette mig

Journalisten Nicolai Pein, der står sammen med Asger Aamund, mens der skrues højere og højere op for de russiske røde toner, melder ind til Mikael Bertelsen i studiet, at:

- Jeg har aldrig set Asger i en så stolt kropsposition.

Se også: Politi beslaglagde kvindes musikanlæg

Hvordan nabo-hævnen forløb, kan du se i videoen øverst i artiklen.

Lokalradioen Radio Lejet kom til verden, efter festivalen Musik i Lejet blev nødt til at aflyse. Radio Lejet sender kun i uge 29 mellem klokken 9 og 13.

Se også: Sommer i lort og larm

810 kommentarer
Vis kommentarer