Han vil gerne, men: Derfor er Mads Mikkelsen ikke med i danske film

Mads Mikkelsen vil gerne spille med i danske film igen, men det rigtige tilbud mangler

Mads Mikkelsen vil gerne medvirke i danske film, men mangler interessante tilbud. Foto: All Over Press
Mads Mikkelsen vil gerne medvirke i danske film, men mangler interessante tilbud. Foto: All Over Press

Mads Mikkelsen vader i succes i udlandet, hvor han i øjeblikket er aktuel i filmen 'Arctic'.

Den 52-årige danske skuespiller savner dog at være med i danske film til tider, men ifølge Mikkelsen får han ikke spændende danske tilbud. Han mangler det helt rigtige projekt.

- Jeg kan godt savne at lave noget dansk engang imellem. Det er der jo forskellige grunde til, at jeg ikke gør. En af grundene er, at der ikke er nogen tilbud. Eller i hvert fald ikke nogen, jeg synes er superinteressante, siger Mads Mikkelsen til DR.

Mads Mikkelsen foran Parken mandag aften. Foto: Jan Sommer Danske kendte Mads Mikkelsen hylder Wozniacki

Intet er udelukket
Mads Mikkelsen vil hellere end gerne være med i en dansk film, også danske film med et lavt budget.

- Ja, ja. 100. Hvis der er noget, der er sjovt og spændende. Intet er udelukket. Men jeg har jo mine gamle folk, og vi kender hinanden, og sådan skal det være, siger Mads Mikkelsen til Soundvenue.

Mads Mikkelsen har til gengæld også fuld forståelse for, at han til tider bliver valgt fra. Hvornår, Mads Mikkelsen skal lave danske film igen, er endnu uvist.

- Så snart der er noget, der vil mig noget godt. Der er lidt hul lige nu. Og nu er der nogle nye unge mennesker, som laver en masse fede film, og de finder jo deres egne konstellationer, og sådan skal det også være, siger han.

Sidste gang, Mads Mikkelsen var aktuel i en dansk film, var tilbage i 2015, hvor han var med i 'Mænd og høns'.

I øjeblikket er Mads Mikkelsen i gang med flere store roller i amerikanske film heriblandt 'Chaos Walking', der er en science fiction-film.

Mads Mikkelsen havde det hårdt under optagelserne til filmen 'Arctic'. Foto: AP Danske kendte Vildt vægttab: Mads Mikkelsen brød sammen