Har du lagt mærke til det? Dansk realitystjerne er med i Netflix-hit

Emma Madsen fra 'Prinsesser fra Blokken' er på rollelisten i den populære tv-serie 'The Rain'

Emma Madsen fortæller Ekstra Bladet om sin døm: MEGA-bryster!

Rollen er ikke specielt stor, og replikkerne er ikke mange. Men den danske realitystjerne Emma Madsen, der er kendt fra programmet ’Prinsesser fra Blokken’ er med i den nye Netflix-storsatsning ’The Rain’, der også har Mikkel Boe Følsgaard og Iben Hjejle på rollelisten.

Serien 'trender' lige nu på Netflix og det amerikanske film-site IMDB.

Her følger man en gruppe danskere, som forsøger at overleve i en tid, hvor giftig regn har udryddet det meste af Skandinaviens befolkning. Emma Madsen spiller kæreste til en af gruppens medlemmer.

Siri Køster er aktuel med en ny dokumentar om sit liv. Foto: DR Ung Danske kendte Husker du 'Prinsesserne fra blokken'? Nu vender Siri tilbage til skærmen

- Jeg kan ikke huske, om det var på Facebook eller i en besked, men jeg blev kontaktet af et castingbureau, som sagde, at de gerne ville have mig til casting. De spurgte også nogle af de andre prinsesser, og jeg tænkte, det kunne være sjovt og tog afsted, fortæller Emma Madsen til Ekstra Bladet.

Emma Madsen troppe op på den røde løber til Zulu Awards med sin veninde Siri, der også medvirkede i 'Prinsesser fra blokken'. Foto: Mogens Flindt
Emma Madsen troppe op på den røde løber til Zulu Awards med sin veninde Siri, der også medvirkede i 'Prinsesser fra blokken'. Foto: Mogens Flindt

En uge eller to senere fik hun et opkald, hvor det lød, at hun var blevet udvalgt.

At være en del af en Netflix-serie er naturligvis en helt anden oplevelse end ’Prinsesser fra Blokken’.

- Der var en kæmpe forskel. Der var både en bus, hvor man blev sminket, og de kom med paraplyer, hvis det regnede. Vi havde også replikker, vi skulle lære udenad, så det gjorde jeg, fortæller hun.

Foto: Siri og Emma fra 'Prinsesser fra blokken'. Foto: Mogens Flindt / Polfoto Film, tv & radio Nu udstilles 'Prinsesser fra blokken' på museum

Mødet med de andre skuespillere på settet var også en god oplevelse.

- De fleste af dem var lige blevet uddannet fra filmskolen, så nogle havde været med i meget og andre i lidt, men de var alle rigtig søde. Der var ikke noget, som var akavet eller dårlig stemning. Det var faktisk præcis, som man forventede, siger Emma Madsen.

Da hendes rolle er af den mindre slags, kunne arbejdet klares på en dag. Og det var med kontrakt og løn, fortæller Emma Madsen, der nu har fået mod på mere skuespil.

Film, tv & radio Prinsessen Emma: Jeg vil have mega-bryster

- Jeg kunne godt tænke mig at lave mere, men sådan noget her kommer jo ikke bare dumpende ned i hovedet på en. Normalt i hvert fald. Jeg ved, at TV3 har en casting-app, og jeg vil ikke udelukke noget, siger hun.