Har skrevet under: Skal være dommer i 'Den store bagedyst'

Nikolaos Strangas har fået et tilbud, kan ikke kunne sige nej til

Nikolaos Strangas skriver også på Instagram om det græske eventyr, der venter ham. Foto: Tariq Mikkel Khan
Nikolaos Strangas skriver også på Instagram om det græske eventyr, der venter ham. Foto: Tariq Mikkel Khan

Den græskfødte konditor Nikolaos Strangas skal være dommer i 'Den store bagedyst'. Det skriver Billed Bladet.

Han vipper dog hverken Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo af pinden, for det er i den græske udgave af programmet, Strangas skal vurdere cremer og mousser - og ikke i den danske version.

DR leder lige nu efter deltagere til den kommende sæson af 'Den store bagedyst'. Værten og dommerne er allerede på plads. Foto: DR Film, tv & radio Så er der skrevet under: Bagedysten mangler kun deltagere

- Jeg har fået tilbudt at lave 'Den store bagedyst' i Grækenland. Det er fuldstændig nyt dernede, og jeg skal have en anden græsk kok som meddommer, siger Nikolaos Strangas til Billed Bladet.

Dessertkokken, der fra i aften er aktuel som dommer i 'Sukkertoppen' på TV2, har allerede skrevet under på den græske kontrakt.

Vært Mette Blomsterberg og dommere Nikolaos Strangas (th) og Ronnie Holmen. Foto: Nordisk Film TV/TV 2 TV Bittersød debut: TV 2's nye kagesatsning halter efter 'Bagedysten'

- Det bliver kæmpe stort, og det var et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, så jeg har skrevet under på kontrakten, siger han.

De seneste syv år har 42-årige Nikolaos Strangas drevet sit eget lille konditori i København, men i forbindelse med det nye tv-job har han besluttet at lukke sin butik.

Den græske udgave af 'Den store bagedyst' får premiere til decemeber.

Mette Blomsterberg tjente i 2017 ikke penge på at drive sin café i Lyngby. Foto: All Over Press Danske kendte Blomsterbergs café i økonomisk kage