Helt nøgen: Blachmans forlovede bekræfter baby-lykke

Julia Liebig Werup viser nu sin babybule frem

Thomas Blachman kommenterer på nyheden om, at han igen skal være far. Video: Martin Ekelund

Siden det tidligere på året kom frem, at 56-årige Thomas Blachman skal være far med sin 24 år yngre kæreste, den svenske poet og digter Julia Liebig Werup, har han ikke været meget for at dele ud om den kommende familieforøgelse.

Ekstra Bladet har gentagne gange spurgt 'X Factor'-dommeren ind til de glade nyheder, men gang på gang har han afvist at sige noget.

- Det er jo privat, for fanden. Når noget er privat, så er det, fordi det ikke er Ekstra Bladet. Så må du spørge nogle andre, lød det bestemt fra Blachman, da Ekstra Bladet i forbindelse med 'X Factor' spurgte ind til baby-lykken.

- Jeg vil ikke sige noget som helst. Prøv at høre, jeg synes, I er så irriterende. Jeg synes, det er så irriterende og kompromitterende. Hver gang, man går ned i en kiosk, så ser man et eller andet billede af en på forsiden. Det er så irriterende, at man ikke fatter det, sagde han videre.

Nu tager hans forlovede dog bladet fra munden.

Selvom Blachman selv har annonceret, at han skal være far, er han ikke meget for at tale om det. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 10. apr. 2019 - kl. 18:02 Nu har Blachman fået nok

Det sker på Instagram, hvor hun har delt et billede, hvor hun står helt nøgen og viser sin struttende mave frem.

Du kan se billedet her.

På Instagram afslører hun også, hvor langt henne hun er i graviditeten.

'Mirakel. Jeg venter et barn. En søn, og han kommer til september. Nu i femte måned', skriver Julia Liebig Werup til billedet, hvor hun ligeledes angiver, at det er Thomas Blachman, der har ageret fotograf.

Blachman sammen med sin forlovede. Foto: Privatfoto
Blachman sammen med sin forlovede. Foto: Privatfoto

Skilt og to børn
Blachman og Julia Liebig Werup bekræftede deres forhold tilbage i december sidste år, hvor de ligeledes annoncerede, at de var blevet forlovet.

Julia Liebig Werup debuterede sidste år med den tosprogede (dansk og svensk) digtsamling 'Ensomme mænds død', der er udgivet på det danske forlag Det Poetiske Bureau. 21. marts i år udkom hendes digtsamling 'Supernova' på samme forlag.

Hun medvirker desuden i flere sange på Jokerens nye album, 'Glædesbringeren', og har selv udgivet livealbummet 'Ring mig'.

I 2017 fortalte Thomas Blachman, at han skulle skilles fra hustruen Sarah Louise Schackinger, som han blev gift med i 2014.

Thomas Blachman var ikke interesseret i babysnak på pressemødet. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 28. feb. 2019 - kl. 06:02 Rasende Blachman til journalist: - Du skal holde kæft

'På vegne af Thomas Blachman og Sarah Louise Schackinger skal jeg meddele, at de er blevet skilt. Bruddet er sket i ro og fordragelighed', lød det i en pressemeddelelse fra kommunikationsbureauet Have i forbindelse med bruddet.

Før ægteskabet med Sarah har Thomas Blachman været gift med Viola Heyn-Johnsen, som han har to børn med. De blev skilt i 2011.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Julia Liebig Werup, der ikke har yderligere kommentarer til sit opslag.

Thomas Blachman skal være far igen. Foto: Olivia Loftlund Danske kendte - 31. jan. 2019 - kl. 05:59 Blachman: - Jeg skal snart være far igen