Hemmeligt bryllup i weekenden

'Familien fra Bryggen'-parret Stephanie 'Geggo' Karma Christiansen og Cengiz Salvarli siger ja til hinanden ved et stort slotsbryllup denne weekend

Brygge-parret får pair på hinanden i morgen, lørdag 27. april. Foto: Jonas Olufson
Brygge-parret får pair på hinanden i morgen, lørdag 27. april. Foto: Jonas Olufson

Allerede fredag eftermiddag var venner og familie ved at indfinde sig på Kokkedal Slot i Nordsjælland, der denne weekend danner ramme om Stephanie 'Geggo' Karma Christiansen og Cengiz Salvarlis bryllup, der er kendt fra 'Familien fra Bryggen'.

Cengiz hilste på Ekstra Bladets udsendte i godt humør, indtil det gik op for ham, at det var pressen, der havde fundet frem til slottet, der ligger i naturskønne omgivelser nær golfbaner og en lille sø.

Både hans kommende kone, Geggo, klædt i en nude blondekjole, parrets treårige datter, Alba, samt Linse Kessler var ankommet til festlighederne.

Men da slottet ligger på privat område, blev der ikke taget billeder af det festklædte par eller deres familie.

Kokkedal Slot danner rammen om et kendisbryllup denne weekend. Foto: Tariq Mikkel Khan
Kokkedal Slot danner rammen om et kendisbryllup denne weekend. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Parret har været meget hemmelighedsfulde omkring deres store dag, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger varer kærlighedsfesten hele weekenden. Selve brylluppet finder sted i morgen, lørdag.

Gift i Las Vegas
Parret blev ellers allerede mand og kone for to år siden i Las Vegas.

Det har dog hele tiden været meningen, at de også skulle giftes i Danmark - men ikke for rullende kameraer.

- Selve brylluppet kommer ikke med i 'Familien fra Bryggen'. Det kan være, der kommer lidt derfra, men selve det fulde bryllup vil ikke blive vist. Det handler både om, at vi gerne vil holde lidt for os selv, men også af respekt for gæsterne, der ikke nødvendigvis har lyst til at være på tv, har Geggo tidligere forklaret til Ekstra Bladet.

For nyligt kom det frem, at deres amerikanske vielse ikke er gyldig herhjemme.

- Vi fik aldrig afleveret papirerne efter vores bryllup i Las Vegas på kommunen herhjemme inden for tidsfristen, forklarede 29-årige Geggo til Billed-Bladet for nyligt.

Indtil for nylig drev de skønhedssalonen La Lotus på Amagerbrogade i København, men parret valgte at lukke salonen 1. april i år.

Se også: Geggo og Cengiz: Blev aldrig rigtig gift

Cengiz og Geggo på den røde løber til Zulu Awards. Foto: Mogens Flindt
Cengiz og Geggo på den røde løber til Zulu Awards. Foto: Mogens Flindt

I den nye sæson af 'Familien fra Bryggen' følger man parrets bryllupsplaner, og man har også lovet seerne et kig på selve brylluppet. Sidste afsnit i denne omgang bliver sendt torsdag 2. maj.

Se også: Efter bryllup: Geggo snydt af snu Cengiz