Her er Amalies nye TV-program: Skal lave Frue-fjernsyn

Amalie Szigethy skal være med et nyt TV program sammen med en håndfuld andre kendte og mindre kendte danske 'fruer'

Selvom Amalie proklamerede at hun havde TV-pause, er hun nu tilbage på skærmen. Foto: Lotta Lemche/TV3.
Selvom Amalie proklamerede at hun havde TV-pause, er hun nu tilbage på skærmen. Foto: Lotta Lemche/TV3.

Hvad har Amalie, Oddset Janni, Sarah Louise Christiansen, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard til fælles? De er alle forside fruer, hvis man spørger TV3.

Danske kendte - 26. jan. 2017 - kl. 09:27 Dansk kendiskrig: - Uforskammet og plørefuld

De fem kvinder er trækplasteret til TV3s nye  program 'Forside fruer', der eftersigende skulle få premiere i Februar. Det afslører en af programmets deltagere selv. Sarah Louise skriver på sin blog, at programmet handler om  at være karrierekvinde, kendt ansigt og mor på godt og ondt.

Bloggeren skriver også, at TV3 med forsider mener sladderbladende og de 'rigtige' forsider, som hun formulerer sig. Selv har hun lavet seks 'rigtige' forsider. Den seneste på magasinet 'Vores børn'.

Se også: Amalie kysser kendt komiker

Amalie, der er blandt de fem 'forside fruer', meldte ellers for få måneder siden ud, at hun ville holde pause fra skærmen, da hun ville fokusere på at være mor. Men nu er hun altså så alligevel tilbage på skærmen.

Ud over bloggeren og Amalie er de andre fem 'forside fruer' Oddset Janni, springrytteren Tina Lund og Oliver Bjerrehuus' on/off kæreste gennem en årrække Gunnvør Dalsgaard.

Mest læste i flash!
Hent flere