Her er creme-kongens store frygt

Ole Henriksen har kun en stor frygt her i livet. At blive ramt af alzheimer ligesom sin far

Ole Henriksen frygter alzheimer, der ramte hans far (Foto: Jakob Jørgensen)
Ole Henriksen frygter alzheimer, der ramte hans far (Foto: Jakob Jørgensen)

Den danske creme-konge virker som en mand uden en eneste bekymring i livet, men bag Ole Henriksens creme-facade gemmer sig en stor bekymring.

Den 64-årige kosmetolog frygter at få alzheimer ligesom sin far.

Det fortæller han i et interview med ALT for damerne.

- Nogle gange, når hukommelsen svigter ham et øjeblik, bliver han ramt af en frygt for, at han vil ende sit liv som sin far, der fuldstændig ændrede karakter på grund af sin sygdom, skriver damebladet, der har lavet et længere interview med cremekongen.

Se også: Evigt glade Ole Henriksen: Det kan gøre mig sur

 

Foto: Lars Juul/koncernTV/TV2
Foto: Lars Juul/koncernTV/TV2
 

Her henviser Ole Henriksen til sin far, der blev ramt af sygdommen. Det betød, at han gik fra sjov og kærlig til voldelig.

- Det sådan med mænd, der får alzheimers, at de bliver meget voldelige, efterhånden som sygdommen skrider frem, og det blev min far også. Det var så forfærdeligt at se, for det var modsat af, hvordan han altid havde været. Når han havde nogle klare øjeblikke gav han udtryk for, at han ikke ville være sådan, og det var forfærdeligt, siger han til ALT for damerne.

Ole Henriksen er uforvarende blevet en del af striden mellem Janus Friis og Aura Dione. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen). Kendte Giv mig dine bånd: Cremekongen trukket ind krigen mellem Janus Friis og Aura

Stadig i topform
Men selv om Ole Henriksen giver udtryk for sin frygt, så fortæller han også, at han stadig er i toppen. Også selv om han snart runder de 65 år.

Da han skrev bogen bogen "Sådan får du Ole Henriksens hjerne" blev hans hjerne udsat for grundige undersøgelser, og eksperternes vurdering gav ham ro.

flash - 2. feb. 2016 - kl. 19:53 Ole Henriksen om 'The Danish Girl': Den er banebrydende

- Svaret var, at jeg var helt på toppen, og det var egentlig en lettelse for sådan en moden mand som mig at finde ud af. Min far havde begyndende alzheimers allerede i min alder, så jeg føler mig bedre tilpas efter at være blevet undersøgt, og jeg tænker, at jeg nok skal holde længe endnu ,siger han til ALT for damerne.

Den evigt glade dansker er udannet kosmetolog og hudspecialist. Han er bosiddende i Los Angeles, hvor han har sin klinik 8622 West Sunset Boulevard i Beverly Hills.

flash - 9. nov. 2015 - kl. 06:59 Ole Henriksen: Jeg var forelsket i Prins Henrik

Derudover står han i spidsen for de kendte 'Ole Henriksen-creme'.

Mest læste i flash!
Hent flere