Her er faderen til Amalies baby

23-årige Mikkel glæder sig til at blive far

- Jeg glæder mig til at blive verdens bedste far, fortæller Mikkel. (Privatfoto)
- Jeg glæder mig til at blive verdens bedste far, fortæller Mikkel. (Privatfoto)

Rygterne har længe svirret, og i dag offentliggjorde Amalie Szigethy endelig, at hun og kæresten venter en baby.

Men hvor Amalie har været i rampelyset i seks år, er faderen til den endnu ufødte baby, mindre vant til mediernes interesse.

Han hedder Mikkel Skelskov, er 23 år, selvstændig og fra Dragør.

Parret har kendt hinanden i fire år og været kærester i det seneste år, hvilket de har holdt for sig selv og de nærmeste indviede.

- Det er et valg, vi har taget. Vi følte ikke behov for at offentliggøre vores forhold, fortæller Mikkel Skelskov til Ekstra Bladet.

Amalie og Mikkel bor sammen nu og flytter i februar sammen i et hus i Rungsted.

- Hvorfor har I valgt at blive forældre i en ung alder?

- Vi følte, det var et godt tidspunkt at starte en familie, og så var der ingen grund til at vente, fortæller Mikkel, som er lige glad med barnets køn, bare det er sundt og rask.

- Jeg glæder mig til at vise, at jeg kan blive verdens bedste far, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Amalie bliver verdens bedste mor, siger Mikkel.

Mikkel Skelskov er selvstændig. (Privatfoto)
Mikkel Skelskov er selvstændig. (Privatfoto)
 

Se også: Amalie er gravid

Amalie blev kendt i Danmark, da hun i 2010 deltog i 'Paradise Hotel'. Her mødte hun Peter Birch, som hun i de kommende år var on/off kæreste med, indtil de blev gift for rullende kameraer i Mexico i hendes eget reality-program 'Amalies verden'.

 

Forholdet mellem Peter og Amalie endte efter en våd bytur en påskemorgen med en voldssag, hvor Amalie først trak i land og sagde, at Peter ikke havde slået hende og siden vendte om på en tallerken og fik ham idømt en straf på 40 dage.

Peter afsonede med fodlænke. (Foto: Kristian Linnemann)
Peter afsonede med fodlænke. (Foto: Kristian Linnemann)
 

Peter og Amalie i Østre Landsret. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 13. mar. 2012 - kl. 12:59 Ups! Peter fik skærpet dommen - Skal nu 40 dage bag tremmer
Se også: Amalies mor: Peter tog kvælertag og krænkede hende seksuelt

Amalie Szigethy blev derimod dømt for falsk vidneforklaring. Hun fik 60 dages betinget dom og 60 dages samfundstjeneste - en dom hun betragtede som en direkte frifindelse.

Amalie risikerer op til 60 dages fængsel for falsk vidneforklaring, hvis hun blvier dømt. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 22. jan. 2013 - kl. 09:46 Amalie: Ja, jeg løj - Peter slog mig

Peter afsonede med fodlænke og de to genoptog forholdet imens. I 'Amalies verden' kunne man følge med i, hvordan spændingerne mellem dem steg og steg. For mens hans sad fanget i sit hjem, festede hun løs.

Se også: Peter: - Jeg vil ikke skilles
Se også: Amalie: Vi er slet ikke gift

Det er i øvrigt ikke første gang, at Amalie er gravid. Den gang var Peter faren, og graviditeten var lige som stort set alt andet mellem dem en invitation til at skændes. Og udsigten til at skulle være forældre, fik det da også til at kuldsejle helt imellem dem.

- Det gik galt, da Amalie blev gravid. Jeg syntes, at det var for tidligt, og hendes mor Charlotte sagde også nej. Men jeg tror gerne Amalie ville have det barn, har Peter Birch tidligere fortalt

Se også: Peter: Amalie var gravid
Se også: Amalie: - Ja, jeg fik en abort

I december 2010 fik Amalie foretaget en abort, og det gjorde ikke deres forhold bedre.

- Efter aborten kom vores sexliv aldrig nogen sinde til at fungere ordentlig igen. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Men måske følte hun, at hun på en måde havde slået noget ihjel, sagde Peter i foråret 2011 til Ekstra Bladet.

I 2013 var Amalie med i Ekstra Bladets program 'Paparazzi'. Det blev sendt live, og her var der blandt andet tid til lidt selvforkælelse