Her er Michael Bundesens egen musical-'anmeldelse'

Michael Bundesen deler anmeldernes begejstring for Shu-bi-dua på de skrå brædder

Michael Bundesen i front for resten af Shubberne. (Foto: Anders Brohus)
Michael Bundesen i front for resten af Shubberne. (Foto: Anders Brohus)

ANMELDELSE: Se også: Shubitastisk

Se også: Shu-bi-dua genforenet efter 30 år: - Det var stort

I fredags var der på Fredericia Teater premiere på den stort anlagte og storsælgende forestilling 'Shu-bi-dua - The Musical'.

Anmeldelserne var efterfølgende særdeles positive og spændte fra fire helt op til seks stjerner, der blev tildelt af blandt andet Jyllands-Posten, der konkluderede følgende: 'Det er en forestilling, der åbner nostalgotekets døre på vid gab – ind til en skæv, verbaltosset og kærligt-lun verden'.

Ekstra Bladets anmelder var ligeledes begejstret og endte på flotte fem stjerner og kaldte det en 'forrygende festlig og folkelig fornøjelse.

Nu er Shu-bi-duas mangeårige frontfigur også kommet på banen med sin helt egen 'anmeldelse' af iscenesættelsen af sit livsværk som han selv har givet tilladelse til og har set frem til med lige dele sindsro og spænding.

I et opslag på Facebook skriver 'Bunden' således:

Kære venner.

Sidder her og tænker tilbage på en fantastisk weekend fyldt med indtryk og en masse følelser. Som mange af jer ved, har 'Shubidua The Musical' haft premiere i Fredericia i fredags.

Det var med forventningens glæde, men også med en vis grad af nervøsitet at jeg og min nærmeste familie tog til premieren. Nervøsitet over hvordan 'livsværket' blev fortolket, og over hvordan publikum ville tage imod historien, og nyfortolkningerne af vores sange.

Der skulle ikke gå mange minutter af forstillingen før min nervøsitet blev gjort til skamme. Det var en forestilling der bød på alt hvad man kunne ønske sig, og som bar mig rundt i samtlige ender af følelsesregisteret.

En gennemført, gennemtænkt og ikke mindst intelligent historie, skuespilpræstationer på aller højeste niveau, et fantastisk band, og en sand visuel overflod af indtryk. Alt sammen ingredienser der fik det hele til at gå op i en højere enhed, og som mindede mig om, hvor taknemmelig jeg er over Fredericia Teaters kompetente håndtering af vores sange.

Det var en fantastisk oplevelse at sidde der mellem min familie og mine gamle venner fra bandet, og nyde 'Shu-bi-dua The Musical'.

Kh,
Michael.

Se også: Bundesen: Jeg savner Shu-bi-dua virkelig meget

Michael Bundesen i privaten i Charlottenlund, hvor musikinstrumenterne for en stund er blevet skiftet ud med malergrej, og tiden nu bruges på tykke bøger og benhård genoptræning i stedet for lange aftener i øvelokalet og på landevejen. (Privatfoto) Kendte Bundesen taler ud: Jeg har været heldig