Her fik Guld-Harald sin elskede Rudi

Kærligheden blomstrede hurtigt mellem Rudi og Harald Nielsen, da de to spillede med i samme 'Far til fire' film for 54 år siden

Se klippet fra filmen 'Far til fire med fuld musik' her

Harald Nielsen fandt sin store kærlighed, da han i 1961 trak i fodboldtøjet på film i 'Far til fire med fuld musik'.

Filmen blev indspillet i 1961 og den dengang 20-årige fodboldspiller Harald Nielsen spillede rollen som fodboldtræner i filmen, hvor 18-årige Rudi Nielsen spillede Lille Pers storesøster Mie.

Fodbold-legenden Harald Nielsen og hustru Rudi. (Foto: Jan Sommer) Landsholdsfodbold - 12. aug. 2015 - kl. 01:37 Sådan mindes vi Guld-Harald

I filmen forelsker Mie sig hovedkulds i fodboldspilleren, og virkeligheden så bestemt ikke meget anderledes ud. De to forelskede sig nemlig under indspilningerne, og det blev deres start på et langt og lykkeligt liv sammen.

To år senere giftede de sig, og siden fik de to børn, datteren Heidi og sønnen Henrik.

Det berømte filmkys
Kysset i 'Far til fire' hørte til blandt datidens ægte filmkys, og op gennem 60'erne blev de to et par, mange yndede at følge på sidelinjen.

Se kysset i klippet ovenfor.

Rudi Nielsen startede på privatteatrets elevskole i 1962, men efter hun og Harald blev gift, stoppede hun på elevskolen for en årrække at flytte med sin fodboldspiller til Italien.

I 2013 havde de to guldbryllup, og her valgte de at blive gift igen.

- Rudi og jeg har holdt sammen i mere end 50 år, og vi har altid været så gode venner, sagde Harald Nielsen dengang til sognepræsten, der viede dem.

Harald Nielsen sov ind tirsdag aften som følge af flere sygdomme. Ved sin side havde han Rudi, som holdt ham i hånden i de mange timer op til hans død.


Se højdeopunkter fra Guld-Haralds liv her.


En anden af datidens store fodboldspillere, Flemming Nielsen, var dybt berørt da han talte med Ekstra Bladet tidligere i dag.

Danmarks mest populære par i 1960'erne. Her på ferie i Vendsyssel i 1965. (Polfoto) Danske kendte - 12. aug. 2015 - kl. 09:57 Guld-Haralds datter: Mor var ved hans side