Her spiller Citybois deres første koncert

Der bliver plads til tusindvis af hvinende teenagere, når Citybois i april holder koncert i Falconer Salen

Her kan du se et interview med de charmerende drenge inden fredagens X Factor-finale (video: Julie Sørensen)

De er på rekordtid gået fra at være total ukendte og til en af tidens mest omtalte grupper i Danmark.

Citybois tog under X Factor både dommerne og teenagepiger med storm, og succesen ser ud til at fortsætte for de to unge Gentofte-drenge, der i fredags kunne offentliggøre deres første single "Things We Do", som øjeblikkeligt strøg til tops på hitlisterne.

Sådan så Anthon og Thor ud i Politiken i går. (Annonce) Danske kendte - 30. mar. 2015 - kl. 12:20 Ballade om Citybois: Springer ud som hotte modeller

Mandag blev det så offentliggjort, at Citybois holder deres første koncert 24. april. Og det er ikke hvor som helst, Thor og Anthon skal spille deres første koncert.

Koncerten bliver nemlig i Falconer Salen, hvor navne som Lionel Richie, Sting, Thomas Helmig og Tina Dickow tidligere har spillet, og med plads til 3000 stående koncertgæster bliver der også masser af plads til boybandets unge fans.

Citybois udkom i fredags med deres første single. Sangen er skrevet af Scarlet Pleasure, som er nogle af de to unge drenges idoler. (Foto: Mogens Flindt) TV - 30. mar. 2015 - kl. 06:57 Derfor så du ikke Citybois-single i tv

Citybois havde i X Factor dommer Thomas Blachman som mentor, og da drengene røg ud af programmet i semifinalen, proklamerede den karakteristiske dommer, at fremtiden tilhørte de to charmører.

Dagen efter kunne Thor og Anthon også afsløre, at de havde skrevet under på en pladekontrakt med Sony Music.

Citybois er meget populære hos deres fans. Se bare denne privatoptagelse

Se også: DR lover: Ingen snyd med Citybois

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere