Her tømmer Dennis Knudsen bar for sprut og kaviar

Det fyger med anklager i kølvandet på den kaotiske lukning af kendisfrisøren Dennis Knudsens restaurant

(Privatoptagelser / redigering: Mikkel Cramon)

Se også: Efter champagne-skandale: kendis-restaurant lukker

Se også: Efter champagnedruk: fyrede halvdelen af personalet

En festlig lørdag aften på Dennis Knudsens nyåbnede restaurant 'Kontrast' endte den 29. august i totalt kaos og efterfølgende lukning.

Episoden, der kickstartede de kaotiske tilstande, indtraf, da den såkaldte 'champagnedreng' Mads Dinesen var blevet så fuld, at han kastede op på fortovet foran restauranten.

Karina Heegaard, der var Dennis Knudsens kompagnon og 'Kontrast'-medejer, forsøgte derefter at få fat i hans familie, men to venner forsikrede, at de nok skulle hjælpe Dinesen. 15 meter længere henne lod de ham dog ligge, da de hellere ville drikke champagne.

Dennis Knudsen giver den gas med Sanne Salomonsen på den nu lukkede restaurant 'Kontrast. (Foto: Anthon Unger)
Dennis Knudsen giver den gas med Sanne Salomonsen på den nu lukkede restaurant 'Kontrast. (Foto: Anthon Unger)
 

Tømmer baren
Det fik Dennis Knudsen til at udbryde, at Karina Heegaard var ude på at slå Dinesen ihjel. Hun blev derefter smidt ud til trods for, at hun ejer halvdelen af restauranten.

Efterfølgende blev der festet videre på 'Kontrast'.

Ved 01.30-tiden om natten begyndte Dennis Knudsen tilsyneladende at tømme baren, som han ejer i fællesskab med den netop fyrede Karina Heegard, for dyre dråber og russisk kaviar.

- Dennis og hans frisørpersonale rydder hele baren for alt, hvad der hedder dyre flasker. Blandt andet seks liters vodkaflasker til flere tusinde kroner, dyre whiskyer, champagner og sidst men bestemt ikke mindst, et helt fad med russisk økologisk kaviar, siger Danni Birch, der på aftenen arbejdede som 'chef runner' på restauranten.

Flere medarbejdere, som Ekstra Bladet har været i kontakt med, bekræfter episoden med den opsigtsvækkende bartømning.

Filmer det hele
Danni vælger at videofilme det besynderlige optrin, hvor flere biler bliver fyldt med flasker og kaviar fra restauranten.

- Da vi intet kan gøre, må vi stå og se på. Vi beslutter at, vi må have noget film eller billeder på det her kaos, da vi regner med, at der vil komme et efterspil. Jeg prøver anonymt at filme optrinnet, hvor Dennis blandt andet inviterer alle til efterfest hjemme hos sig selv, siger Danni Birch og fortsætter:

- Dennis ser til sidst i videoen, at jeg står og filmer. Han griber derefter fat i mig og råber, at jeg ikke skal stå og filme, og prøver samtidig at gribe ud efter min telefon.

Dennis Knudsen på scenen på den lukkede restaurant 'Kontrast' med sin tidligere kompagnon Karina Heegaard. (Foto: Anthon Unger)
Dennis Knudsen på scenen på den lukkede restaurant 'Kontrast' med sin tidligere kompagnon Karina Heegaard. (Foto: Anthon Unger)
 

Sprut og kaviar retur
Dennis Knudsen har dog en ganske anden udlægning af natte-episoden.

- Jeg og mit frisørpersonale skal hjem til mig og holde efterfest. Vi er 28 mennesker. Hele mit personale er til sommerfest, og da der er så dårlig stemning på stedet, så vælger vi at tage al sprutten med hjem til mig og lave en efterfest på den måde. Og det, der ikke blev drukket, kom for øvrigt tilbage næste dag, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Kom kaviaren også retur?

- Ja, det gjorde det også. Desuden er det jo et tydeligt bevis på, at jeg har leveret tingene tilbage, at der den efterfølgende weekend blev holdt åbent, hvor der blev solgt masser af sprut. Det er vel et meget godt bevis på, at alt er kommet tilbage igen.

Efter en hektisk aften på 'Kontrast' fyldte Dennis Knudsen sit bagagerum med ægte russisk kaviar og smuttede hjem for at holde efterfest.
Efter en hektisk aften på 'Kontrast' fyldte Dennis Knudsen sit bagagerum med ægte russisk kaviar og smuttede hjem for at holde efterfest.

Krig på kniven
Ifølge Dennis Knudsen er det efterspil, der for tiden udspiller sig, forventeligt, men beklageligt.

- Lige nu er det jo delt i to lejre. Der er nogen, der er på Karinas side, og så er der nogen, der er på min side, og nu bliver der ført krig på den her måde, hvor man sviner hinanden til. Og så er det jo klart, at de går efter mig, fordi jeg er et kendt navn, siger Dennis Knudsen og tilføjer, at der stadig er ganske meget, der endnu ikke er afgjort:

- Jeg er rigtig ked af det. De er jo selvfølgelig ikke det, jeg havde drømt om, da jeg åbnede for en måned siden. Lige pt. er det advokaterne, der er i gang med at tale sammen, og så må vi jo se, hvilken drejning det tager. Men det er ikke gået konkurs endnu.

Manglende lønudbetaling
Den tidligere ansatte på restauranten, Danni Birch, fortæller til Ekstra Bladet, at han for tiden forsøger at finde ud af, om han kan få udbetalt løn for de cirka 30 timer, han mener at have til gode.

Ansvaret for lønninger og ansættelsesforhold, mener Dennis Knudsen dog fuldt og helt er hans tidligere kompagnon Karina Heegaards ansvar.

- Det er Karina, der har ansat samtlige, og jeg kan nu forstå, at de ikke har fået de gode lønninger, de skulle have, og at ingen har fået kontrakter. Og det er selvfølgelig en fuldstændig katastrofe for dem i dag, hvor det hele jo er et ragnarok, men med hensyn til personale, er det Karina, der har det fulde ansvar, siger Dennis Knudsen.

Karina Heegaard oplyser til Ekstra Bladet, at hendes eneste kommentar til hele balladen er, at hun har fået at vide af sin advokat, at hun på nuværende tidspunkt ikke må udtale sig om sagen.

1 af 2 Dennis Knudsen på scenen på den lukkede restaurant 'Kontrast' med sin tidligere kompagnon Karina Heegaard. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen