Hun løb med med titlen: Her er Årets Bryster

Fem kvinder har kæmpet om æren ved årets Reality Awards

Nikita Klæstrup har vundet 'Årets Bryster' ved dette års Reality Awards, selvom hun ikke selv deltager. Her kan du se, hvor fræk hun så ud ved sidste års Reality Awards. Video: Arkiv

Ved sidste års Reality Awards gjorde Nikita Klæstrup sit indtog på den røde løber i årets nok mest omtalte kjole. Den kæmpede for at skjule den smukke studines barm - og det lykkedes næsten.

Oliver Bjerrehuus synes, det var en yndig kjole, Nikita Klæstrup havde på. (Privatfoto) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 20:03 Så brød Nikitas bryster ud af kjolen

22-årige Nikitas utroligt velformede fortrin er der blevet lagt mærke til både før og efter, og nu kan hun endda bryste sig af at være den stolte ejer af 'Årets Bryster'.

Nikita Klæstrups barm har netop fået den flotte titel ved dette års udgave af det vanvittige Reality Awards-show, der lige nu løber af stablen i Imperial i København. I den hårde konkurrence var hun oppe imod Caroline og Rikke Gøransson fra 'Paradise Hotel' samt Liza og Michelle fra 'Robinson Ekspeditionen'.

Nikita Klæstrup var ikke selv til stede i Imperial. Derfor var det hendes sengemakker fra de glade dage på Paradise Hotel, Kasper Fløde, der gik på scenen for at modtage den yderst prestigefulde pris.

Nikita Klæstrup var pivfræk, da hun dukkede op til Reality Awards sidste år. Foto: Mogens Flindt
Nikita Klæstrup var pivfræk, da hun dukkede op til Reality Awards sidste år. Foto: Mogens Flindt
 

Reality - 25. jan. 2016 - kl. 18:30 Reality Awards: Nikita i ny chok-kjole

Kønne Klæstrup fra Lolland-Falster blev kendt i hele landet, da hun som ungdomspolitiker i gik til KU-fest i det mest vovede kjole nogensinde. Og så røg det politiske fokus pludselig 20-30 centimeter ned.

 

Det kan nok være, at de konservative fik øjnene op, da Nikita Klæstrup dukkede op i denne kjole. Arkivfoto
Det kan nok være, at de konservative fik øjnene op, da Nikita Klæstrup dukkede op i denne kjole. Arkivfoto

Nikita Klæstrup er ikke selv til stede under årets show. Det er til gengæld sidste års vinder, 50-årige Stephanie Star

Stephanie Star er godt udstyret. (Pressefoto: Janus Nielsen/Stephanie Star)
Stephanie Star er godt udstyret. (Pressefoto: Janus Nielsen/Stephanie Star)


Fotos: Stine Tidsvilde, Majbrit Larsen Behi/All Over, Krestine Havemann og Mogens Flindt Kendte Danske cougars: Derfor tænder vi på unge mænd

I 2015-udgaven af Reality Awards var der Sandy fra 'Paradise Hotel' 2014, der løb med titlen 'Bedste Bryster i reality-tv. Se hendes reaktion herunder, hvor hun takkede sin kirurg:

Den tidligere 'Paradiso' bærer rundt på imponerende 600 ml. i hvert bryst. (Foto: TV3) TV - 13. jan. 2015 - kl. 23:52 Sandy har de bedste bryster i reality-tv

Tilbage i 2014, da der blev udddelt Reality Awards for første gang, var det Irina Olsens barm, der blev kåret som den bedste.

Torsdag deltog Nikita Klæstrup i Zulu Awards, hvor hun ankom i en ny og ekstremt nedringet kjole. Video: Ritzau

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere